16 април 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

"Ауто Италия": оставаме дистрибутор на Alfa Romeo за България

След като компанията "Витоша Ауто" обяви, че поема дистрибуцията на марките Alfa Romeo и Jeep у нас, от компанията "Ауто Италия", която също е дстрибутор на марки на Fiat Chrysler Automotive в България изпратиха възразителна позиция.

От "Ауто Италия" заявиха, че остават оторизиран дистрибутор на марките на FCA за българския пазар - Abarth, Alfa Romeo, Fiat и Fiat Professional. Според фирмата е създадено усещането за промяна или подмяна на икономическите субекти, което не е коректно.

Ето и пълният текст на прес съобщението:

Като Оторизиран дистрибутор на марката Alfa Romeo в България, по силата на действащ договор с FCA Group, „Ауто Италия“ ЕАД желае да декларира своята позиция, във връзка обявена публично информация от медиите. С настоящето уведомление компанията цели да защити коректността на информацията, правата и интересите на българския потребител, както и да запази конкурентна среда, поради създадено усещане за промяна или подмяна на икономическите субекти.

Продължавайки да е Оторизиран дистрибутор на марките на FCA Group в България – Abarth, Alfa Romeo, Fiat и Fiat Professional - „Ауто Италия“ ЕАД е готова да приветства всички изявили желание да помагат за развитието им на българския пазар. Направените инвестиции, водените бизнес процеси, реализираните маркетингови стратегии и постигнатите постоянни ръстове в продажбите на брандовете през последните 4 години, в това число най-голям ръст на регистрирани автомобили от всички представлявани марки на българския пазар спрямо предходната година, е признание, че „Ауто Италия“ ЕАД продължава успешно да представлява интересите на всички марки, които предлага. Чрез развитата си през годините мрежа от представителства, „Ауто Италия“ ЕАД гарантира качествено и достъпно обслужване на клиентите на територията на цялата страна.

По отношение на бранда Alfa Romeo, в България предстои представяне на новата моделна година в лицето на основните си модели – Stelvio и Giulia. Тази година любителите на марката отново ще могат да очакват интересни условия и разнообразие от предложения от „Ауто Италия“ ЕАД. Дългогодишният опит на компанията гарантира сигурност и предимство за клиентите й.



Рейтинг :
09.09 2023 в 05:11 1
+ 0
- 0
sffsdf36540
 
Още от : Бизнес
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.