29 март 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

Започна подготовката на Международния автомобилен салон София 2017

Започна подготовката на най-голямото автомобилно изложение у нас – Международният автомобилен салон София 2017. 23-то издание на престижния форум ще отвори врати от 13-ти до 22-ри октомври в Интер Експо център в столицата.

Изложението е част от календара на Международната организация на автомобилните производители (OICA) и се организира от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП).
Софийският автосалон ще покаже най-новите тенденции и технологични постижения на автомобилната 2017-та година.

Повече от 65 изложители ще разкрият пред българската публика последните модели и иновации на световните марки леки автомобили. Много от колите ще бъдат показани за първи път в България.Организаторите обещават, че в шестте зали на Интер Експо Център многобройните посетители ще могат да се докоснат до над 50 автомобилни новости със световни и европейски премиери.

Фирмите, които до момента са заявили участие в изложението, вече надхвърлят с 10 изложителите на предишния автосалон през 2015 г. Сред тях са AUDI, BMW, CITROEN, DACIA, DS, FIAT, FORD, GREAT WALL, HONDA, HYUNDAI, INFINITI, JAGUAR, JEEP, KIA, LADA, LAND ROVER, LEXUS, MAZDA, MASERATI, MERCEDES-BENZ, MINI, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RANGE ROVER, RENAULT, SSANG YONG, SKODA, SUBARU, SUZUKI, TOYOTA, VOLVO и други. Да не пропускаме и мотоциклетите на BMW, HONDA, HARLEY-DAVIDSON, KYMCO, MV AGUSTA, PEUGEOT, PIAGGIO, SUZUKI, TRIUMPH, VESPA и т.н., които също ще бъдат представени на Международният автомобилен салон София 2017.

Запазено място в изложението имат и производителите и търговците на гаражно оборудване, резервни части, гуми, масла, автоаксесоари, охранителни системи, кар – аудио системи, а така също лизингови компании, банки, застрахователи и други. С хиляда квадрата е увеличена изложбената площ, която ще надхвърли 10 500 кв.м., а през 6-те зали се очаква да преминат повече от 60 000 посетители. 

Освен удоволствието да видят и да закупят някои от най-новите и бързи коли, за тях Международният автомобилен салон София 2017 е подготвил още една награда. Един от гостите, попълнил анкетна карта, ще има шанса да спечели чисто нов автомобил.



Рейтинг :
09.09 2023 в 05:37 2
+ 0
- 0
sffsdf26640

Рейтинг :
09.09 2023 в 05:32 1
+ 0
- 0
sffsdf26640
 
Още от : Бизнес
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.