19 април 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

5 малки техно-изненади за любимия…автомобил

Зимните празници наближават, а с тях и вълнуващата подготовка и пазаруване. Но защо трябва да чакате Коледа, за да покажете колко много държите на любимия човек и не го зарадвате с малък и полезен подарък. Например, нещо, от което той винаги е имал нужда докато шофира любимия си автомобил. Нещо, което си е мислил, че му трябва, но винаги е забравял да си купи до следващото подсещане по време на път. Нещо, което ще направи шофирането му още по-удобно, сигурно и приятно? Ето и някои идеи за подобни малки подаръци:

1. Зарядно устройство за акумулатор и кабели за зареждане
Вероятно, първоначално този „малък“ подарък ще бъде посрещнат с изненадващ поглед. Но шофьорите оценяват компактните и полезни инструменти, с които, освен на себе си и на любимия си автомобил, могат да се притекат на помощ и на свои колеги-шофьори при нужда. Затова не се колебайте, че едно такова попълнение в снаряжението от автомобилни джаджи на вашия любим няма да го зарадва.

2. Комплект за закрепяне на товари
Ако отдавна си мечтаете да си купите нов диван, или холна масичка, но приятелят/съпругът ви постоянно отлага, защото няма как да побере и пренесе целия този товар в любимия си автомобил, то може да направите малка стъпка към осъществяване на мечтата си, като му подарите един функционален комплект за закрепяне на товари. Да, точно така, прочетохте правилно. С този комплект, вашият любим ще може да ползва всички повърхности на превозното си средство с потенциал за пренос на обемни и висящи товари, като например вашите мечтани нови мебели.

3. Универсална стойка за смарт устройство
Ако вашият любим обича винаги да намира най-преките и бързи пътища в градската джунгла с помощта на навигация, но постоянно се чуди къде и как да остави смарт устройството си, така че да го вижда и чува най-добре, то една стойка за автомобил ще реши всичките му дилеми и ще превърне шофирането му в приказка. Бъдете сигурни, че избирате стойка с достатъчно добър захват, за да може, при резки спирания, рискът от падане да е минимален.

4. Зарядно за телефон за автомобил
Многото разговори, включената навигация или музика обещават по-висок разход на батерията на смартфона или таблета, затова е добре да предвидите и зарядно, в което могат да се включат поне две портативни устройства. Така потокът от нужна информация към вашия любим по време на път никога няма да спира.

5. Смарт часовник и фитнес гривна
Ако вашият любим обича да се грижи не само за автомобила си, но и за здравето и сигурността си, може да го зарадвате със смарт часовник. Поверията за часовника като подарък не трябва да ви притесняват, тъй като това смарт устройство не е просто часовник – вашият любим може да го ползва и за приемане на разговори за повече удобство по време на път, за педометър, както и да следи изгорените калории.

Повече идеи за малки и големи изненади за вас и вашите любими хора може да намерите в може да намерите в CLUBSMART КАТАЛОГА НА SHELL.

Проверете баланса по вашата ClubSmart карта и използвайте малките точки за нещата, които имат голямо значение за вас.


ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ



Рейтинг :
09.09 2023 в 06:02 1
+ 0
- 0
sffsdf17554
 
Още от : Новини
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.