24 април 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

Юбилеен брой 150 на списание OFF-road.BG

С брой 150, нашите приятели от списание OFF-road.BG празнуват и своята 14-а годишнина. Затова и изданието е много специално и различно, като представя 150 уникални машини. Подгответе се за едно лудешко препускане из страниците на автомобилната и мотоциклетната история, за да видите 150 много интересни, важни, екзотични, странни автомобили, джипове, бъгита, мотоциклети, ATV-та, че дори и болиди от Формула 1 и Индикар.

Как да отпразнуваш такъв специален брой? Естествено, по специален начин. Затова, екипът е решил да ви разходи из автомобилната (мотоциклетната, камионджийската…) история и да ви покаже 150 уникални машини. Да, някои от тях ще ви се сторят толкова ежедневни, но всеки от показаните модели е уникален по свой собствен начин и с нещо е допринесъл или бил важен за света на автомобилите или мотоциклетите. Абсолютно умишлено няма съдържание или указател за нещата в броя, защото трябва да го прочетете, да се разхождате напред – назад из страниците и в крайна сметка, очите ви да има с какво да отпразнуват този юбилей.

Тези 150 машини са подбрани след наистина дълго умуване, за да се получи този интересен подбор. Ще видите много икони на офроуда, много важни модели за автомобилостроенето, много непознати, много екзотични и въобще много, защото 150 машини са си наистина много. Не искаме да претендираме, че това са най-важните или красивите или интересните машини, нито че настоящия брой трябва да има статута на най-важната енциклопедия с света на офроуда и 4х4. Може нашия подбор да не отговаря на вашите представи, може да сме пропуснали някой или някои машини, но каквото – такова… Ще можем да поправим грешката си в брой 200 след няколко години, както сега допълваме пропуските си от брой 100 отпреди няколко години…

И така, подредили сме моделите по банален, но интересен за четене начин – по азбучен ред на марките, според латинската азбука, а там, където има повече от един модел на дадена марка, сме спазвали историческа хронологичност. И затова не се стряскайте, когато до модел от тази или близките години, видите някой динозавър от началото на миналия век. Вярваме, че това ще ви накара да препускате напред-назад из страниците, да се връщате постоянно, търсейки сравнение между дадени модели и в крайна сметка ще искате да запазите този брой на OFF-road.BG за по-дълго време, дори жена ви/мъжа ви услужливо да се опита да го разкара от библиотеката, защото заемал място.

Новият брой 150 на списание OFF-road.BG може да поръчате с безплатна доставка и подарък - актуалното издание на каталога България 4х4 от онлайн магазина OFFroadshop.BG или на тел. 02 962 7142.



Рейтинг :
09.09 2023 в 05:21 1
+ 0
- 0
sffsdf31528
 
Още от : Новини
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.