19 март 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

Министър Московски откри Автомобилен салон София 2017

23-тото издание на Автомобилен салон София 2017 бе официално открито от министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски. Сред официалните гости на най-иновативния салон в 25-годишната история на българските автомобилни изложения бяха още депутати, президентът Росен Плевнелиев (2012 -2017) и представители на бизнеса.

„Благодарение на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България, това изложение в София е поставено на международната карта на този тип събития. Вярвам, че новите технологии, които гарантират безопасност, защита на околната среда и по-доброто управление на транспорта са представени тук и аз съм горд да открия това издание“, каза в приветствието си министър Московски.

Престижното събитие се организира от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП) и е част от официалния календар на Международната организация на производителите на автомобили (OICA).

„В годините изложението мина през много и различни етапи. В днешно време автомобилът се променя бързо. В бъдещите 5 години автомобилната индустрия и автомобилите като цяло ще се променят по-бързо, отколкото през миналите 30. Изложението и новостите по щандовете на изложителите са ясен знак за това. Автомобилният салон е чудесно място, където всеки може да сравни марките, продуктите и фирмите, които управляват тази дейности в България,“ сподели по време на откриването Александър Миланов, председател на ААП.

Фирмите изложители тази година надхвърлят 65, като освен вносители на автомобили в „Интер Експо Център“ присъстват производители и търговци на гаражно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари, охранителни системи, аудио системи, а също така лизингови компании, банки, застрахователи и др.

Юбилейното издание на Автомобилен салон 2017 посреща българската публика с хитови технологии и топ модели на световни марки леки автомобили. Забележителното в тазгодишното издание е огромната разгъната площ от над 14 000 кв.м и над 70 премиери и автомобилни новости.

13 октомври – първият ден на изложението бе обявен по програма само за медии, а в 6-те зали на изложбения център се проведоха 19 пресконференции. Пресцентърът на събитието акредитира над 250 журналисти, обвързани с отразяване на автосалона. Премиерите, може да селдите с нас тук: 

От утре 14-ти до 22-ри октомври Интер Експо Център отваря врати за посетители, като работното време ще бъде от 10:00 до 20:00 ч, а цените на билетите са 8,00 лв закупени онлайн и 10,00 лв. на касите на изложението.



Рейтинг :
09.09 2023 в 05:27 1
+ 0
- 0
sffsdf28869
 
Още от : Новини
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.