29 март 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

Мотоциклетно изложение Moto Expo 2017 в София от днес

От 24 март до 2 април Sofia Ring Mall е домакин на най-голямото мотоциклетно изложение в България - MOTO EXPO 2017.Мото събитието на годината, което е с вход свободен, се провежда под егидата на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България. В мола, в продължение на десет дни среща си дават най-големите мото звезди и шампиони и над 200 модела мотоциклети, сред които близо 40 премиери. 

Станалото вече традиционно мотоциклетно изложение в Sofia Ring Mall стартира с официална пресконференция, в която участие взеха изпълнителният директор на мола Димитриос Папулис, изпълнителният директор на Асоциация на автомобилните производители Таня Груева, трикратният носител на приза пътен полицай на годината Лъчезар Близнаков, инсп. Мария Ботева от ГНДП, зам.-генералният директор на БЧК д-р Надежда Тодоровска и актьорът и режисьор Асен Блатечки. Авторът на предстоящия кинохит „Бензин“ даде газ на MOTO EXPO 2017, като запали съвместно с Димитриос Папулис един от над двестате мотоциклета, представени на изложението.

Освен Асен Блатечки, и всички най-големи мотоциклетни звезди ще подкрепят с присъствието си MOTO EXPO 2017 в Sofia Ring Mall. На 2 април от 15 до 17 ч. на щанда на MV Agusta, Quadro, Kymco всеки посетител може да получи снимка и автограф от многократния шампион по мотоциклетизъм Мартин Чой. Колегата му Ангел Караньотов пък ще е звездата на щанда на Ducati. По време на изложението посетителите ще имат възможността да се запознаят и консултират лично с Караньотов, който ще дава и ценни съвети. На щанда на КТМ мото феновете могат да се срещнат и с топ състезателите Теодор Кабакчиев и Хакан Халми.

Освен вълнуващи звездни срещи, посетителите на MOTO EXPO 2017 могат да разгледат изложените близо 200 двуколесни звяра, сред които и над 40 премиерни модели, показвани за пръв път в България. Мото събитието на годината доказва високата си класа и през 2017 – най-нови и най-хитови модели в Sofia Ring Mall ще представят почти всички световни производители на мотоциклети и скутери. Сред тях са Aprilia, BMW, Ducati, Ducati Scrambler, Gilera, Honda, Husqvarna, Kawasaki, КТМ, Kymco, Moto Guzzi, MV Agusta, Peugeot, Piaggio, Vespa, Yamaha и QUADRO. За да е още по-интересно и полезно за посетителите, на изложението ще има и многообразие от специализирана екипировка, аксесоари и резервни части, както и велосипеди.

Станалото вече традиционно за Sofia Ring Mall MOTO EXPO е с вход свободен. Тази се очаква още по-голям посетителски интерес и от миналата година, тъй като вторият уикенд от изложението съвпада със старта на пролетния мото сезон на 1 април, който ще започне именно от мола на Околовръстното шосе.

MOTO EXPO 2017 ще премине под мотото „Сподели пътя“ – кампания за безопасност и толерантност между всички участници в движението. Целта й е да се намалят инцидентите и черната статистика, чиито най-чести жертви са именно мотоциклетистите и велосипедистите. Партньори в „Сподели пътя“ са и МВР и БЧК, които ще вземат активно участие в изложението от 24 март до 2 април, като представители на институциите ще направят практически демонстрации за реакция в различни ситуации на пътя и ще предоставят информация с ценни съвети за безопасност.



Рейтинг :
09.09 2023 в 05:52 2
+ 0
- 0
sffsdf22771
+ 8
- 0

 
Още от : Новини
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.