29 март 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

Актрисата Марго Роби стана посланик на електромобилите Nissan (видео)

Актрисата Марго Роби е избрана за посланик на електромобилите на Nissan. За да отбележи началото на сътрудничеството си с Nissan, Роби участва в кратко видео с футуристичния модел BladeGlider в среднощна обиколка на емблематичното трасе на Монако Гран При.

Прототипът Nissan BladeGlider, който ускорява до 100 км/ч за по-малко от 5 сек, е истинско предизвикателство за въображението и как ще изглежда автомобилът на бъдещето. Акцентирайки върху забавлението и вълнението от шофирането на електрическите автомобили, прототипът е част от програмата на Nissan Интелигентна мобилност за това как електрическите автомобили трябва да се управляват и интегрират.

Марго Роби, звезда от филми като „Отряд самоубийци“ и „Вълкът от Уолстрийт“, подлага на тест триместния автомобил по затворените улици на Монако преди към нея да се присъедини и втори BladeGlider. Един до друг двата автомобила преминават през култовия тунел, изпреварват се в Massenet, за да финишират бляскаво пред казиното. Във видеото актрисата демонстрира и дрифт възможностите на Nissan BladeGlider на един от най-известните завои в историята на моторните спортове - „Фибата“ до Гранд хотела.

„Това е наистина вълнуващо време за електрическите автомобили“, споделя Марго Роби. „Хората ги избират и предпочитат, за да могат да допринесат за едно устойчиво бъдеще, а Nissan BladeGlider намеква какво ще е бъдещето на интелигентните спортни автомобили.“

Като лидер в световните продажби на електромобили с Nissan Leaf, марката коренно променя начина, по който електричеството се генерира и оползотворява с продукти като xStorage Home unit и vehicle-to-grid технологията, които използват мощността на батерията от електрическите автомобили за захранване на електроуредите в дома.

Nissan BladeGlider ще бъде изложен на автосалона в Женева, който се провежда от 7 до 19 март. Разработен първоначално като концептуален модел, автомобилът дебютира през 2013 година. Изцяло електрическият спортен автомобил е предвестник на бъдещите технологии, които са комбинация от интелигентна мобилност, грижа за околната среда и възможностите на спортните автомобили.

Монако е избран за идеалната локация, където Nissan да оповести партньорството си с актрисата Марго Роби, заради огромното наследство в автомобилните надпревари по улиците на града. Княжеството разполага и със амбициозния стратегически план, според който до 2030 година трябва да намали вредните емисии с 50%.



Рейтинг :
09.09 2023 в 05:54 1
+ 0
- 0
sffsdf21565
 
Още от : Шоу
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.