Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.Приемам
26 септември 2017
Категории
 •  Автомобили
 •  Мотоциклети
 •  Лекотоварни
 •  Тежкотоварни
 •  Хоби
 •  Иновации
 •  Ретро
 •  Лица
 •  Премиери и изложения
 •  Тунинг и прототипи
 •  Хора и пътища
FACEBOOK

Австрийка разменя девственост за нова кола

Този свят не отива на хубаво, след като не остана потчи нищо свято. Всеки човек вероятно мечтае някой ден да си купи нов автомобил. За целта си прави планове как да събере пари или просто тегли кредит или взима мечтаното четриколесно на лизинг.

Някои хора обаче имат далеч по-ефикасен и доста по-неморален метод да се сдобият с автомобил. Като австрийката Ким, която е решила да пусне на търг своята девственост, за да си купи кола. И апартамент. И да си плати следването в университета. Голяма девственост ще да е.

Логиката на австрийката, която я е накарала да предпреме този екзотичен ход, е мисълта, че така или иначе някой ден човекът, който ще консумира любовта за първи път с нея някой ден ще я изостави. И тогава възниква въпросът - защо да не изкарам малко пари с тялото си.

За целта Ким се обръща към сводническия сайт Cinderella Escorts, който да осигури "сделката". Това не е първият подобен случай за мениджърите на сайта. Наскоро те успяха да "пласират" девствена жена срещу 2.3 милиона евро на бизнесмен от Хонг Конг.

Задачата на "сводническата страна" е да организира търга, да събере парите, да ги връчи на не-толкова-тежката жена и накрая да организира медицински преглед за доказателство, че "стоката не е разпечатана". Търгът за австрийката Ким започва от 100 000 евро.

Накрая се извиняваме за по-острия език в статията, но считаме, че да си продадеш тялото, за да си купиш кола, е символ на едно от най-големите падения на човешката цивилизация. Иначе пожелаваме на Ким да получи един голям чек.


Препоръчани материали
+ 4
- 2
У нас за под 4 тона суджук не става.
samael
Рейтинг : 20690
20.07 2017 в 08:09 9
+ 6
- 2
Не ѝ е било трудно да остане девствена...
+ 3
- 1
Грозничка изглежда, трябва паралията да недовижда.
Проститутка.
petrr96
Рейтинг : 1417
18.07 2017 в 14:02 7
+ 4
- 3
Нейна си е девствеността, нейно си е решението как ще я загуби. Щом има ентусиасти да си платят, нека го направят.
+ 6
- 13
в постхристиянската ера, моралът е разтегливо понятие. Аз бих казал горкото момиче.
Умен
Рейтинг : 15863
28.06 2017 в 20:06 5
+ 0
- 1
Това е нищо - в нета хора се продават за да бъдат изядени
+ 13
- 3
...която е решила да пусне на търг своята девственост, за да си купи кола. И апартамент. И да си плати следването в университета. Голяма девственост ще да е.

Чак за толкова много неща?
Все си мисля, че без хименопластика няма да мине.
+ 6
- 9
И защо да е падение? Не смята да върши престъпление или да вреди на някого. Говорите наизуст.
jkljkl123
Рейтинг : 240
30.05 2017 в 14:48 2
+ 16
- 25
В крайна сметка под една или друга форма всички продаваме тялото си за пари.
+ 15
- 6
Няма нищо чак толкова свято в една девственост. Тялото си е нейно. По-интересно е дали ще се намери чак такъв ларж купувач.
 
Още от : Шоу

Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.