29 март 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

Какво ще видим на Balkan Run “Together On The Road”

Седмица остава до началото на Balkan Run “Together On The Road” 2019. Първият по рода си в България авто-мото фестивал, който ще събере на едно място всички любители с бензин в кръвта - без значение на две или на четири колела, ще се проведе от 8 до 11 август в Боровец. Мотото на фестивала е “Заедно на пътя” (”Together On The Road“) - защото толерантността на пътното платно трябва да е водеща за всички нас. 

Организатори на шоуто са болшинството от българските мото клубове (MC и MCC). В четирите дни, в които ще се проведе Balkan Run ”Together On The Road“ 2019, на едно място ще бъдат събрани автомобилни и мотоциклетни брандове. Гостите и посетителите ще могат да видят актуални автомобили на Alfa Romeo, Abarth, Fiat, BMW, Maserati и Seat, представени от оторизираните търговци.

Мотоциклетистите ще могат да се насладят на култови машини като Moto Guzzi V7 Stone Night Pack, Moto Guzzi V7 Special, Moto Guzzi Eldorado, Moto Guzzi V85, Aprilia Tuono Factory 1100 MY 2019, Aprilia Dorsoduro 900.

Ауто Италия ще покаже прелестните, пъргави и практични скутери Lambretta. M6 Yamaha Racing Team ще покаже последните модели на мотоциклетите Yamaha. С къстъм мотоциклети ще участват Nomad Custom и Scorpio Custom Bikes. На ценителите Top motors ще демонстрира 4 двуколесни машини. Ще бъдат представени и маслата Putoline и Amsoil. Пътешествениците ще могат да опитат ароматно кафе, приготвено с българската преносима еспресо машина Offroad Coffee. Предвидено е и провеждането на мотоциклетен базар, където всеки може да продаде или купи употребявана машина според вкуса и възможностите си.

Организаторите са предвидили много игри, състезания, томболи и награди. Ще има много и различна музика. Саундът от трите изградени сцени - рок, техно и фолк - ще задоволи и най-претенциозния музикален вкус.

Рок сцената ще е разположена в ниската част на писта “Червено знаме“. Във фестивалните дни на нея ще се изявят: Балканджи, Pero Defformero, Контрол, Melmac Riders, Junkhead, А Групата, John Steel и Обратен Ефект.

Техно сцената ще е изградена на паркинга срещу хотел “Айсберг“. На 08.08.2019 г. ще има House Part Night (DJ Atanas Popov, DJ Versus, DJ Momo Dobrev). В петъчната вечер на 09 август ще има Hype Party (DJ Marto Gavraili, DJ Stephan Gee, DJ LITE, DJ Momo Dobrev). Съботната вечер е тематична Techno Sounds вечер (DJ Nennat Omen от Северна Македония, DJ Christian Craken, DJ Momo Dobrev, DJ Tommy Riverra).

Музикалните звезди на фолк сцената ще са Ваня Вълкова, Ивелина Иванова, Христина, оркестър “Млади тракийци“, оркестър “Експрес бенд“, Sarah, Таня Маринова, Наско Терзиев, Sotos Karabelas, Ивана и Live Band. От разположената в стария център на курортния комплекс Боровец фолк сцена през останалото време ще звучи музика от DJ.

В неделя, 11.08.2019 г., ще бъдат представени част от богатствата на българския фолклор - традиции, носии, песни и танци. А за любителите на къмпингуването е предвидена специално обособена площ за разполагане на палатки, каравани и кемпери по време на фестивала. Повече информация на www.balkanrun.eu.



Рейтинг :
09.09 2023 в 05:13 1
+ 0
- 0
sffsdf35785
 
Още от : Шоу
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.