28 март 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

Луда надпревара в София този уикенд

На 28 и 29 май в гр. София, Люлин Център ще се проведе първото по рода си автомобилно шоу в България – Луда надпревара.

Луда надпревара е зрелищно шоу със собствени ръчно направени автомобили, в което пилотите трябва да покажат завидни шофьорски умения и стратегия за избягване на ударите на съперниците. Последният останал на ход е победител. Наградният фонд на щурото събитие е цели 10 000 лв.

Луда надпревара подкрепя и социална кауза за прекратяване на войната по пътищата. Мотото на събитието е „Спри агресията по пътищата – стани един от нас“. На 28 и 29 май ще станем свидетели на високоадреналиново изживяване, но в контролирана и обезопасена среда. Всеки, навършил 18 години и притежаващ свидетелство за управление на МПС, може да се запише за участие. Повече за правилата и регламентите на Луда надпревара може да откриете на www.ludanadprevara.com.

„Луда надпревара“ е събитие, което спада към високоадреналиновите състезания, и съответно към него се подхожда с особено внимание с оглед на гарантиране безопасността на участниците и зрителите. Този тип дербита обикновено се провеждат на черни пътища или открити площи, които се напояват с вода (това спомага за по-бавното движение на автомобилите, като ограничава високите скорости за да могат да бъдат предотвратени евентуални произшествия. Всеки състезател съставя своя собствена тактика, като ограничения освен изрично регламентираните, няма.

Билетите се разпространяват в мрежата на Ивентим, както и на място в дните на събитието. Ето и програмата на шоуто:

Събота – 28.05.2016
10:00 – Откриване на събитието с изложение на ретро автомобили
12:00 – Надпревара в категория „Визуален тунинг“
14:00 – Врати отваря безплатна Hot CarWash.
16:00 – Почетна обиколка и представяне на участниците в „Луда надпревара“.
- Мото шоу с едни от най-добрите мотокаскадьори в страната;
- ATV шоу с участието на най-смелите ни гости;
- Зрелищен стънт спектакъл.
18:00 – Забавна програма с Боби Турбото, изпълнителите на официалния саундтрак на „Луда надпрева“ – „Адреналин“ – Слав и Иги Андровски, DJ програма.
20:00 – Затваряме врати за деня.

Неделя – 29.05.2016
10:00 – Начало на събитието. Записвания за Hot CarWash и Луда надпревара за зрители.
12:00 – Аудио тунинг, бейби! Нека най-шумният победи!
14:00 – Hot CarWash отваря врати! Знаеш какво да правиш ;)
Смел ли си? Повози се в Луда надпревара за зрители
16:00 – Лудата надпревара започва! Кой ще победи?
18:00 – Награждаване на лудите участници



Рейтинг :
09.09 2023 в 06:19 3
+ 0
- 0
sffsdf11621
+ 0
- 0
Само в България може да организираш състезание под мотото -Спри агресията по пътища! И в същото време ти самия да си Агресивен до безсъзнание.. Организатора на събитието извади и насочи Пистолет в лицето на на състезател, дошъл съвсем човешки да попита по какъв начин ще получи публично обявената си наградата... И въпреки цялата Измамна схема от страна на Организатора Илко Илиев и Семейството с Волгата и Опела момчето с Москвича номер 222 стигна до 2-ро място и НЕ получи публично обявената награда от организатора .Но като всичко в измамната ни курвенска държава и Луда надпревара беше поредното ИЗМАМНО състезание.

НЕ УЧАСТВАЙТЕ В ЛУДА НАДПРЕВАРА ОБЯВЕНИЯ НАГРАДЕН ФОНД ОТИВА ЕДИНСТВЕНО И САМО В ДЖОБА НА ОРГАНИЗАТОРА ИЛКО ИЛИЕВ И НЕГОВИ ПРИБЛИЖЕНИ КАКВИТО БЯХА СМЕЙСТВОТО С ВОЛГАТА И ОПЕЛА .ОСТАНАЛИТЕ УЧАСТНИЦИ БЯХА ОБРАНИ С ПО 200 ЛВ ВХОД ЗА УЧАСТИЕ И НА КРАЯ ПОЛУЧИХА ПО ЕДИН СРЕДЕН ПРЪСТ ОТ ''ОРГАНИЗАТОР'' -ИЗМ

Рейтинг :
28.05 2016 в 11:34 1
+ 0
- 0
Къде в люлин
 
Още от : Шоу
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.