28 март 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

Десет грозни машини, карани от звезди (видео)

Големите звезди от шоубизнеса понякога имат доста странни вкусове, когато става въпрос за автомобили. В стремежа си да поддържат някакъв конкретен имидж в обществото или просто да изглеждат ексцентрични, те са способни буквално да съсипят някой скъп автомобил, само и само да пасва на "житейската философия".

Ето и някои от най-ужасните творения, създадени от мозъците в шоубизнеса. Извиняваме се, че ще видите подобно нещо. Някои от експонатите са просто убийствени. В буквалния смисъл.


Ники Минаж - Lamborghini Aventador

Певицата обича розовото, но едва ли е било нужно да съсипва този прекрасен Aventador. И като имате предвид, че тази машина понася отлично ярки, електрикови цветове като оранжево или жълто. Но розово... Това е прекалено много.

Гурме Рам Рахим Синх

Хващаме бас, че не сте чували тази светла личност в индийската история. Човекът е духовен водач, социален реформатор, актьор, режисьор, певец, филантроп и още много други. Той е и основател на социално-духовната школа Дера Саха Сауда. Освен това е и един от малкото индийци, получаващи максимална степен на защита от правителството, заради голямото си социално значение.

Та, същият този господин е известен и с това, че сам произвежда някои от автомобилите, участващи във филмите му. Тук говорим за рядко грозни машини, които едва ли ще срещнете някога на живо.


Крис Браун - Lamborghini Gallardo

Хората от West Coast Custom сигурно са останали озадачени, когато рапърът Крис Браун е изпратил своето Gallardo за ретро-модерен тунинг. Не знаем защо се получава така, но тази марка явно предразполага към всякакви извращения хората, които ги притежават. Та Браун е решил да направи машината близка до дизайнерската философия на 70-те. Само че се е получило това. Ами, грозно е!

Will.i.Am - 1958 Volkswagen Beetle

Едва ли бихте разпознали точно този автомобил под синята кожа. Все пак на рапъра Will.i.Am са му отнели 5 години, за да го довърши. Не за друго, а защото през ден си е променял мнението как да направи тази кола, приличаща на возилото на Круела Д'Евил. Интериорът е с преобладаващо алуминий.


Остин Махоун - BMW i8

Да си последовател на Джъстин Бийбър си е чиста диагноза и това няма как да не се отрази и на вкуса за автомобил. Поп изпълнителят Остин Махоун, доволно неизвестен у нас, явно е решил да следва тенденцията на Бийбър (за това малко по-надолу) и е преценил, че уникалното електрическо BMW i8 би изглеждало страхотно, ако цялото е в... ръжда. За щастие този откачалник не кара истинска ръждясала кола, а това е просто фолио. Но пък ни напомня, че някои хора просто заслужават да им вземеш книжката до края на живота.

Will.i.Am - DeLorean

Да попаднеш в тази класация два пъти означава, че наистина си "блеснал" с вкуса си за екстравагантни автомобили. Явно Will.i.Am е увлечен по ретро-модернистичния дизайн, обаче все не му се получава. Вероятно се сещате за DeLorean - колата-герой от "Завръщане в бъдещето". Опитът този автомобил да бъде прехвърлен в днешно време не е особено успешен, поне според нас.


Джъстин Бийбър - Audi R8

Вижте го, бе, хора. За такова нещо трябва да се наказва със строг затвор. Там Бийбър трябва да носи облекло, също като това, което е сложил на това страхотно Audi R8. И да си говори на ушенце с тартора на заведението. Такова отношение към автомобила е повече от престъпно!

Денис Родман - Hummer

И без да Ви казваме на кого е това возило, вероятно повечето от Вас ще предположат - Денис Родман. Голям военен джип с изрисувани голи жени и отвратително грозни оранжеви светлини на покрива. Родман никога не е претендирал за човек с изискан вкус... Може би, защото никога не е бил такъв.


Дарън Макфадън - Buick Centurion

Не сте чували Дарън Макфадън. Той е играч по американски футбол за Далас Каубойс и е голяма работа зад Океана. Много хора питат - какви са последствията от многото тежки удари в областта на главата в американския футбол. Трудно е да обясниш, че такива няма, ако след това погледнеш колата на Макфадън. Това са 32-инчови джанти и практически същата разцветка, както тази на динозавъра Барни. Ами...

Сони Боно и Шер - Ford Mustang

Тази машина е дело на Джордж Барис - бащата на холивудския тунинг. Той подарява по един такъв, изцяло персонализиран, на звездите Сони Боно и Шер. Този на Шер е розов, а на Сони се пада този карамелен индивид. Сам по себе си този автомобил е тотален гювеч - задни светлини от Ford Thunderbird, леопардови детайли в интериора и други извратени глупости.



Рейтинг :
09.09 2023 в 05:30 1
+ 0
- 0
sffsdf27130
 
Още от : Шоу
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.