20 април 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

Безплатни прегледи и безплатна бира за шофьорите през юни

Снимка: СБА

През месец юни Съюзът на българските автомобилисти (СБА) и „Загорка“ АД обединяват своите усилия за провеждането на инициативата Дни на безплатните услуги в различни точки от страната. Събитието се организира за втора поредна година като част от световната кампания на Международната автомобилна федерация FIA за пътна безопасност „3500 живота“, сред чиито международни посланици се нареждат тенисистът Рафаел Надал, актьорът Майкъл Фасбендър и някои от световноизвестните автомобилни пилоти.

Измерване на изгорелите газове, диагностика на спирачната система, окачването и ходовата част, проверка и регулация на фаровете, и профилактика на газови уредби, са част от услугите, от които присъстващите могат да се възползват напълно безплатно до края на месеца в градовете Варна (09.06.), Велико Търново (09.06.), София (16.06.), Благоевград (23.06.) и Бургас (23.06.), на територията на местния СБА.

По данни на СБА 40% от българските граждани шофират 20+ годишни автомобили. Поради тази причина кампанията „Дни на безплатни услуги в СБА“ призовава за „по-безопасни автомобили в България“. Всеки възползвал се от предоставените безплатни услуги ще получи стикер "безопасен автомобил", с който да използва последващи отстъпки от услугите на СБА, както и тестова карта на автомобила с описани съответните неизправности.

За да напомни на всички участници, че безопасността е на първо място, „Загорка“ АД осигурява Heineken 0.0% като подарък за всеки, който прегледа техническата изправност на автомобила си на посочените дати. Heineken 0.0% дава на почитателите на бирата възможността да се насладят на вкуса на любимата напитка, но без алкохолно съдържание. По този начин ЗАГОРКА продължава традицията си да привлича общественото внимание към диалог за отговорната консумация – една от областите във фокуса на пивоварната компания на ниво HEINEKEN Company.

Heineken 0.0 е бира, подходяща за всяко време на деня, при всички обстоятелства за информирания и умерен консуматор, който умее да се наслаждава на малките радости в ежедневието си. Новата абсолютно безалкохолна бира със син етикет Heineken 0.0 вече може да се консумира спокойно преди шофиране, в обедната почивка и дори – по време на спорт.

През изминалия октомври например, ЗАГОРКА реализира поредна инициатива, насочена към безопасното транспортиране след употреба на алкохол, под наслов „Когато шофираш, никога не употребявай алкохол“ (When you drive, never drink), в популярни столични заведения.

Отговорната консумация е приоритет в социалната корпоративна политика на „Загорка“ АД, наред с други ключови области на устойчивото развитие като: опазване на водните ресурси, намаляване на въглеродните емисии, устойчиви ресурси, здраве и безопасност, и израстване с местните общности.



Рейтинг :
09.09 2023 в 05:21 1
+ 0
- 0
sffsdf31818
 
Още от : Новини
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.