19 април 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

По-малко от месец до АUTOMOTIVE FORUM & EXPO – събитието на годината за автомобилната индустрия!

Мащабното събитие, посветено на следпродажбения сервиз и автомобилните технологии, ще се проведе от 18 до 21 октомври в Интер Експо Център

Само след няколко седмици Интер Експо Център и Аутомотив Клъстер България ще представят първото издание на най-мащабното събитие за автомобилната индустрия у нас - Automotive Forum & Expo. Oт 18 до 21 октомври изложбените зали на Интер Експо Център ще се превърнат в средище за създаване на нови контакти и развитие на бизнеса. В рамките на 4 дни посетителите ще могат да открият най-новите автомобилни технологии и всичко необходимо за следпродажбения сервиз на едно място, благодарение на първото по рода си изложение в България. 

В специализирано автотехническо изложение ще вземат участие над 80 фирми и повече от 150 представени компании. Те ще покажат нови технологии от света на автомобилостроенето, както и всички видове авточасти и компоненти, автосервизно оборудване, аксесоари и консумативи за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили.

Събитието ще включва и съпътстваща програма, която ще се състои от: Международна конференция, B2B платформа за срещи, Кариерно изложение. Акцент по време на Automotive Forum Sofia ще бъде развитието на автомобилната индустрия, многобройните компании за производство на компоненти за водещи световни автомобилни производители и следпродажбеният сервиз в България. Заедно с това, топ мениджъри от бранша ще се срещнат, за да представят най-новите тенденции и да обсъдят бъдещото развитие на сектора. Платформата ще даде възможност на представители на малки, средни и големи предприятия, специалисти и неспециалисти, студенти, IT специалисти, инженери и HR-и да се съберат на едно място, за да обменят опит, идеи и начини за прогрес в областта.

Повече детайли за АUTOMOTIVE FORUM & EXPO очаквайте съвсем скоро. Подробности може да следите на сайта на изложението: www.automotive-expo.bg

Допълнителна информация:

За Интер Експо Център / www.iec.bg /:
Интер Експо и Конгресен Център e единственият изложбен център в София, символ на модерните и успешни бизнес практики и е домакин на множеството изложения и събития, които покриват различни сфери на икономиката. Изложбеният комплекс разполага с 6 изложбени и 8 конгресни зали на обща площ от 42 000 м2, предлагайки на партньорите си много възможности да представят и развият идеите си, както и да презентират по най-добрия начин своите проекти.

За Аутомотив Клъстер България:
Automotive Cluster Bulgaria (ACB) представлява интересите на един от най-бързо развиващите се икономически браншове в България – автомобилната индустрия и производството на автомобили и компоненти за тях. Клъстерът обединява повечето от над стоте автомобилни производителя в страната, които произвеждат компоненти за почти всеки познат бранд автомобили. По-голямата част от тях са първо, второ и трето ниво доставчици, като в държавата има и един производител със завод за асемблиране на автомобили. В индустрията има над 37 000 заети. Приходите, генерирани от компаниите в този сегмент за 2017 г., възлизат на около 2 млрд. евро и съставляват над 4% от БВП на страната. Основните цели на Automotive Cluster Bulgaria са свързани с подпомагането на автомобилни компании, както и с привличането на автомобилни производители и водещи международни доставчици на автомобилни компоненти в България. ACB представлява интересите на членовете си и подпомага проектите им. Клъстерът работи съвместно с правителството, университетите, частните обучителни институции и членовете на ACB за подобряване на образованието и обучението, свързано с технологичните производства.

За Automechanika:
Със 17 изложения в 16 държави Automechanika е водещият световен бранд за автотехнически изложения и най-успешната търговска марка на Messe Frankfurt. Събитието покрива цялата верига на процесите в автомобилния следпродажбен пазар, от мястото на продажба до услугите, рециклирането и изхвърлянето на отпадъци. Специализирано е за доставчици на производителите на моторни превозни средства, гаражно и сервизно оборудване, както и за всички видове резервни части и аксесоари за поддръжка.



Рейтинг :
09.09 2023 в 05:18 1
+ 0
- 0
sffsdf33199
 
Още от : Бизнес
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.