21 февруари 2024
Категории
 •  Автомобили
 •  Мотоциклети
 •  Лекотоварни
 •  Тежкотоварни
 •  Хоби
 •  Иновации
 •  Ретро
 •  Лица
 •  Премиери и изложения
 •  Тунинг и прототипи
 •  Хора и пътища

Силен старт на 74-ия Международен технически панаир

Със силен старт започна подготовката за 74-ия Международен технически панаир, който ще се проведе от 24 до 29 септември в Пловдив. Десетки компании вече подават заявки за участие в най-голямата технологична среща на Балканите, чието предстоящо издание ще бъде по-различно и с по-силно чуждестранно присъствие. 

Организаторът на мащабното икономическо събитие - Международен панаир Пловдив, продължава своята програма в подкрепа на бизнеса, като предоставя атрактивни преференции. Така по-широк кръг от фирми ще имат възможност да демонстрират своите продукти и услуги пред повече от 30 000 посетители специалисти от България и Европа, които всяка година идват на деловия форум.

Изложителите ще получат отстъпки за ранно плащане до 27 юли, както и обемни отстъпки за наема на площ. Програмата „Партньори“ предвижда и преференциални условия за поредно представяне, един жест към дългогодишните участници.

Международният технически панаир показва технологии, машини и авангардни решения за индустрията. Той е успешна маркетингова платформа за компании, работещи в областта на електрониката и електротехниката, енергетиката и екологията, водния сектор, информационните технологии, роботиката и автоматизацията, транспорта и автосервизното оборудване, машиностроенето, строителството, химическата и минната промишленост, автомобилната индустрия.

Участниците в ЕСЕН 2018 могат да ползват и разнообразни рекламни услуги. Включването в печатния каталог прави компанията известна сред хиляди мениджъри и специалисти. Зоните, където се поставят билбордове и се реализират модерни рекламни проекти, се намират в най-оживените места на панаирния комплекс и привличат вниманието на най-много посетители. Двата LED екрана позволяват да се използва целият потенциал на аудио-визуалната комуникация. Онлайн платформите на Панаира – Интернет страницата, профила във Фейсбук и онлайн каталога, имат следните предимства: голяма аудитория, дълготрайно въздействие и възможност за актуализация.

Съчетаването на преференциите за участие с разнообразните рекламни инструменти правят още по-ефективно представянето на фирмите в един от най-авторитетните делови форуми за инвестиционни стоки и технологии в Югоизточна Европа.Рейтинг :
09.09 2023 в 05:21 1
+ 0
- 0
sffsdf31797
 
Още от : Бизнес
Honda стана на 75 години
24 септември 2023 в 13:56
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.