28 март 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

Започва The Tire Cologne: най-голямото изложение за гуми в Европа

От днес до 1 юни, изложбеният комплекс Koelnmesse в германският град Кьолн ще е домакин на първото изложение The Tire Cologne. Събитието привлича около 600 компаннии иззложители от над 40 държави, като ще представи най-новите и атрактивни разработки от сферата на автомобилните гуми и джанти, както и новостите за сервизи, рециклиране на гуми, регенерати и другуги съпътстващи индустрии.

Водещите производители на гуми и джанти, както и най-големите търговци в света ще бъдат представени в рамките на The Tire Cologne. Bridgestone, Michelin, Goodyear, Continental, Pirelli, Sumitomo/Falken, Hankook, Yokohama, Maxxis, Cooper Tires, Zhongce Rubber, Toyo Tires, Kumho, Triangle, MRF, Apollo, Nokian и Nexen Tire са сред най-големите имена от бранша, които ще представят новостите си в 6,7 и 8-а зала на панаирното градче в Кьолн. На техните щандове освен най-новите модели гуми за леки, лекотоварни и товарни машини, ще видим също нови разработки, екологични проекти и въобще бъдещето на един продукт, който неиззменно ще присъства в автомобилите на утрешния ден, независимо от задвижването им - колелото.

The Tire Cologne 2018 ще предложи и богата съпътстваща програма на посетителите - независимо дал истава въпрос за бизнес потребители или крайни клиенти. Конференции, презентации и шоу програми са заложени в "менюто" на уникалното по рода си изложение. Няколко са основните акценти на събитието, освен този за бъдещето на гумите - дигитализация, рециклиране и сервизни дейности. Водещи учени и развойни екипи на големи компании ще представят последните тенденции в направленията.

Освен изложители от много държави, изложението за гуми в Кьолн ще посрещне и посетители от всички краища на света, като заявки за бизнес срещи са дали компании от всеки един континент. Жителите и гостите на Кьолн пък ще могат освен на експонатите, да се насладят и на силна съпътстваща програма, включваща състезания за смяна на гуми, дрифт надпревари, мотоциклетно стънт шоу и много други.

The Tire Cologne се организира от Koelnmesse, в партньорство с Германската асоциация на търговците и сервизите на гуми BRV. Вратите на изложението ще са отворени между 10 и 18 часа от 29 до 31 май и от 10 до 16 часа на 1 юни.



Рейтинг :
09.09 2023 в 05:21 1
+ 0
- 0
sffsdf31670
 
Още от : Бизнес
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.