26 май 2024
Категории
 •  Автомобили
 •  Мотоциклети
 •  Лекотоварни
 •  Тежкотоварни
 •  Хоби
 •  Иновации
 •  Ретро
 •  Лица
 •  Премиери и изложения
 •  Тунинг и прототипи
 •  Хора и пътища

Защо колата втора ръка е по-добър избор?

Закупуването на употребявана кола изглежда много по-добро решение за доста купувачи. И почти всеки оглед на кола може да докаже това. А цените на новите автомобили не са единствената причина за това. Ето няколко причини да обмислите именно такава покупка.

1. Спестявате пари от покупната цена - ако можете да живеете без миризмата на новата кола.

2. Амортизацията е много по-малка при превозно средство, което е на възраст поне три години.

3. Днешните автомобили и камиони остават надеждни за много по-дълго време, което допринася за увеличаването на средната възраст на автомобилите по българските и световни пътища.

4. Получавате подробни отчети за историята на превозното средство.

5. Имате достъп до атрактивни възможности за финансиране  и заеми с намалена ставка.

6. По-ниски застрахователни такси, тъй като един от ключовите фактори в цената е стойността на превозното средство.

7. Можете да карате по-добра кола, отколкото бихте могли да си позволите, тъй като евтините нови модели едва ли са най-добрият избор.

Естествено, има още много причини човек да си купи употребяван автомобил. И не бива никой от нас да робува на марки, „лъскавина“ и фалшивия престиж за това, че кара нова кола.

Напротив, качеството и изгодната сделка са най-важните неща за всеки един купувач. Най-същественото, което трябва да направите, когато купувате нов автомобил, е да проведете внимателно и много задълбочено проучване за това, което очаквате и търсите. Ето защо е добре да прецените конкретния бюджет, с който разполагате, както и личните ви нужди, които ще очаквате да бъдат удовлетворени.

Изборът на кола втора ръка може да бъде едно наистина забавно преживяване. А най-хубавото е, че тази идея ви позволява да се сдобиете с изключително качествено превозно средство, на което спокойно можете да разчитате, и то на по-добра цена. Повече сигурност, по-малко сметки и амортизация. Кой не би искал това?Рейтинг :
09.09 2023 в 05:06 4
+ 0
- 0
sffsdf38340
zuljin
Рейтинг : -12194
16.06 2021 в 23:27 3
+ 14
- 1
Всяка следваща година елементът Пластмасий заема все по-голяма част от вашия автомобил... Те зат'ва старите са по-добри, макар и без екстрите на новите.
+ 25
- 9
За мен стара и поддържана кола е най здрава!
zuljin
Рейтинг : -12194
04.06 2021 в 08:13 1
+ 25
- 10
Защото с всяка следваща година, автомобилите стават все по-зле откъм качество и материали!!!
 
Още от : Бизнес
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.