28 март 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

Renault PRO+ залага на оф-роуда за IAA в Хановер

От 21 до 29 септември се провежда 66-тото издание на IAA Commercial Vehicles, което е водещият международен търговски панаир за мобилност, транспорт и логистика. Панаирът се провежда в Хановер, Германия, а Renault Pro+, подразделението на френския автопроизводител, отговарящо за лекотоварните модели, се завръща, за да представи различни трансформации, базирани на цялата моделна гама, предназначени да отговорят на разнообразните нужди на професионалните клиенти от целия свят.

Renault Pro+ представя четири модификации, базирани на новия пикап Renault Alaskan, както и нови технологии за подобряване на сцеплението и автоматична трансмисия. Renault Pro+ обявява също и ново партньорство с Renault Sport Formula One Team. Renault Pro+ продължава своето международно разрастване с дори още по-богата гама от трансформирани LCV и пикап модели, предназначени да посрещнат разнообразните нужди на професионалните клиенти.

Renault Pro+ представя четири модификации, базирани на новия пикап Renault Alaskan, отразяващи разнообразните му способности: линейка, пожарна, подвижна вишка и пътна помощ. При вановете се предлага възможност за поръчка спрямо конкретните нужди на клиента. Сега Renault Pro+ предлага нови решения за повишаване на сцеплението, това става чрез гамата на Renault X-Track и Master 4x4, оборудвани според конкретни нужди, и подготвени за различни видове терен.

Нещо повече, Kangoo вече се предлага с автоматичната трансмисия EDC (Efficient Dual Clutch), отговаряща на високите стандарти по отношение на представяне и ефикасност. Renault Pro+ работи също с Формула 1 чрез партньорство, установено с Renault Sport Formula One Team.

Адаптирани спрямо нуждите на Формула 1, лекотоварните автомобили ще помагат отстрани на пистата. За да отпразнува партньорството и да сподели страстта си към моторния спорт, в цялата LCV гама ще се предлагат лимитирани серии Formula Edition, изпълнени в златно жълт и черен цвят.

Стъпвайки върху позицията си в Европа, с 18-годишна история като No. 1 на LCV пазара и стабилна основа в Латинска Америка и Африка, Renault Pro+ преследва своите световни амбиции с още по-широка гама от автомобили, подготвени спрямо многото и разнообразни нужди на бизнес клиентите. Renault Pro+ продължава да разширява своето предложение чрез гама от услуги, предназначени за купувачите на лекотоварни автомобили, които се предлагат основно чрез световната мрежа от 650 специализирани центъра, отговарящи на най-високите стандарти.



Рейтинг :
09.09 2023 в 06:09 4
+ 0
- 0
sffsdf16656

Рейтинг :
09.09 2023 в 06:05 3
+ 0
- 0
sffsdf16656

Рейтинг :
09.09 2023 в 06:04 2
+ 0
- 0
sffsdf16656
+ 8
- 0

 
Още от : Новини
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.