29 април 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

Важна придобивка за вашия автомобил

Безопасността и удобството са най-важни за всеки човек, а особено ако сте семейни и имате деца тогава освен за собствена защита и комфорт трябва да осигурите такива и на тях, затова една от най-важните покупки, при пътуване, е да закупите столче за кола за вашето дете. Това е изключително важна придобивка за вашия автомобил, когато имате дете в колата и е важно да се съобразите с няколко основни неща: начин на монтиране; вид столче за кола: за новородени - обърната назад седалка или обърната напред, спрямо възрастта и килограмите на детето. Безопасност с 5–точков колан, странични допълнителни възглавници, предпазващи от удар, лесно регулиране, лесно почистване на столчето са други важни неща, които трябва да вземете предвид. За монтажа на столчето изберете продукта да е с база и/или с изофикс система, чрез тази система монтажа е лесен и сигурен, или вариант на монтаж с коланите на превозното средство. На пазара се предлагат изобилие от качествени, иновативни и удобни модели, с различни функционалности, с различен дизайн и цвят и можете да изберете най-подходящото столче за вашето съкровище.

Препоръчваме ви да изберете столчета за кола със специалните предпазни системи и от двете страни и възглавница. Имайте предвид, преди да закупите столчето за колата, че има различни видове седалки: 0 - за новородени и деца до 9 месеца - 0 до 10 килограма; 0 + - за новородени и деца до 1 година до 13 кг.; 0+/1 – за деца от 6 месеца до 4 години до 18 кг.; 1 – за деца от 9 месеца до 4 години - 9-18 кг.; 1/2/3- за деца от 9 месеца до 12 години - 9-36 кг.; 2/3 – за деца от 4 до 12 години - 15-36 кг.; 3 - за по-големи деца от 22 до 36 кг. Това е и първото важно нещо – размерът, за да може вашето мъниче да пътува безпроблемно и удобно.

Когато сменяте автомобила, дали сте си купили нов, или инцидентно ще ползвате друг, не бива да забравяте да монтирате столчето на вашето дете отново. Именно поради тази причина изберете продукт с лесен монтаж и демонтаж, за да сте винаги готови в подобна ситуация.

Можете да изберете от моделите на сайта KikiRiki.bg. Те са изработени от висококачествени материали и преминали през необходимите тестове за стандарт, качество и безопасност. Създадени са от утвърдени производители на продукти като столчета за кола, детски колички, принадлежности, аксесоари и всичко, което ще бъде необходимо на вашето мъниче. Иновативните модели са с лесен монтаж и демонтаж, което улеснява и родители.

Сайтът е онлайн магазин с полезна информация на модели и размери за детски и бебешки продукти с широка гама от пособия и аксесоари. Направени от висококачествени материали с внимание и любов към всяко дете, притежават сертификат за качество по европейски стандарти, гарантиращи качество и безопасност. Компанията предлага модерни, елегантни, качествени и безопасни детски продукти, отличаващи се с уникален дизайн. Ако имате затруднения можете да се обърнете към квалифициран консултант, за да ви помогне да вземете най-доброто решение. Можете да направите лесна поръчка на достъпни цени, а доставката достига до вас възможно най-бързо, защото разбираме нетърпението и спешността на вашите нужди. Продуктите на бранда са доказали се на пазара сред детските стоки и са предпочитани от хиляди родители за тяхното дете във всяка възраст. Бързо и коректно ще доставим избрания от вас продукт, както и ще получите полезна консултация по отношение на монтажа, сроковете за доставка и характеристиките на продукта, начина му на правилно ползване и гаранционния период.

Пътуването с автомобил на кратки или дълги разстояния изисква от шофьора преди всичко безопасността на него и пътниците му и всяко едно нещо създадено да предоставя защита и комфорт е важно преимущество. Именно затова при наличие на дете в превозното средство е важно да имате столче за кола.



Рейтинг :
09.09 2023 в 05:04 1
+ 0
- 0
sffsdf39349
 
Още от : Новини
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.