27 ноември 2020
Категории
 •  Автомобили
 •  Мотоциклети
 •  Лекотоварни
 •  Тежкотоварни
 •  Хоби
 •  Иновации
 •  Ретро
 •  Лица
 •  Премиери и изложения
 •  Тунинг и прототипи
 •  Хора и пътища
FACEBOOK

10 коли за героите от най-големите хорър филми

Хелоуин е и независимо дали ще го почитате или не, ние се чувстваме длъжни да отбележим празника. За наше щастие дизайнерите от Carwow помагат за наплашването с 10 рендера на коли, които най-много биха отивали на злодеите от най-големите хорър ленти. 

Близначките Грейди от "Сиянието"

Реално погледнато близначките Грейди не са особено страшни. Те са просто две млечнобели сестри, които единствено молят другите да играят с тях. А когато не обикалят из хотел "Панорама", може би биха искали да пътуват в нещо като Smart ForFour и ForTwo.

Фреди Крюгер от "Кошмари на Елм Стрийт"

Фреди Крюгер е най-лошият комшар и то буквално, но и той заслужава специално возило. Ако му трябва нещо, с което да гони нещастните души из сънищата им, Carwow препоръчват Ariel Nomad. С бързия британец убиецът ще може да прекосява всякакъв терен, за да хване жертвите си. А предницата, както виждате, е окрасена със същите шипове като ръкавиците на Крюгер.

Чудовището на Франкенщайн

Точно като чудовището на Франкенщайн и този Mercedes-AMG G63 е сглобен от редица стари части със системи за поддържане на живота. "Кубчето" би било идеалната машина, с която чудовището ще може да избяга от лабораторита. 

Гоустфейс от "Писък"

Мъж с маска не изглежда толкова страшно в цялия този списък, но Гоустфейс от "Писък" не е за подценяване. А маската му напомня до някаква степен за предницата на Alfa Romeo 4C. Самата Alfa, със свръхлекото си тегло и сравнително мощен мотор и съвсем подходяща за гонене на жертви. 

Ледърфейс от "Тексаско клане"

Когато Ледърфейс не преследва тийнейджъри из Тексас, със сигурно му трябва практично возило, с което да кара чилито си към пазара и да връща прясно месо вкъщи. RAM 1500 върши работи за целта, а отзад е оборудван и с кука за месо и резачка. Маската на предницата е само бонус. 

Джейсън Ворхис от "Петък 13-и"

Всеизвестната хокейна маска на  Джейсън Ворхис от "Петък 13-и" всява страх у всеки, който има нещастието да я зърне. Интересно е, че ефектът е същия, когато я прехвърлим от лицето на убиеца върху иначе миловидния Abarth 595. Със сигурност в колата има място за мачете, но и защо пък да не е забито в предното стъкло.

Ксеноморф от "Пришалецът"

Ксеноморфът от "Пришалецът" е ужасяващ, а тази Tesla Model X получава дизайн, вдъховен от чудовището. С електромобила ксеноморфът ще може да се промъква тихичко зад жертвите си.

Дракула

Mazda MX-5 е миловидна количка или поне беше. Последното поколение на бюджетният роудстър е с по-остри форми и цялостно по-агресивна визия. Така вече почти подхожда на граф Дракула. Зъбите на предната решетка граничат с нелепото, но пък наметалото на покрива компенсира за този недостатък.

Пинхед от "Хелрейзер"

Лидерът на ценобитите Пинхед постоянно търси иновативни форми на самомазохизъм, а така доработеният C4 Cactus е безценен приятел на злодея. Точно като самия Пинхед Citroen-ът е покрив с шипове, но тези на фаровете, струва ни се, може би пречат малко.

Ханибал Лектър от "Мълчанието на агнетата"


Този Jeep Wrangler може да бъде минаван лесно с маркуч, което е повече от удобно за Ханбал Лектър. Все пак психиатърът има мръсни занимания...Неговата версия на офроудъра има предостатъчно място за бакла и няколко кутии с Кианти. Рейтинг :
01.07 2018 в 06:07 1
+ 0
- 0
А къде е ТО/IT
 
Още от : Шоу
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.