19 април 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

Две предложения за брак украсиха откриването на мото-сезон 2016 в София

Снимка: LAP.bg

Две изключително оригинални предложения за брак украсиха подобаващо откриването на мото-сезон 2016 в София.
Борис Денков (представител на мото-организацията Sofia Riders) изненада половинката си Александра Кьосева, като й подари пръстен, спуснат с дрон. При другото предложение девойката бе извикана на сцената да си вземе уж загубената лична карта, а вместо това получи пръстен пред множеството мотористи на площада. Екипът на Auto.offnews.bg пожелава на младите двойки много любов и щастливи години семеен живот!

Иначе, с много настроение и мощен рев на мотори над 10 000 мотористи откриха взривно новия мотоциклетен сезон в столицата! Организатори на събитието отново бяха мотоклуб Gentlemen MC със съдействието на софийските мотоклубове и хиляди представители на “свободните” мотористи в лицето на Sofia Riders.

По традиция “братята на вятъра” се събраха на площада пред храм-паметника “Александър Невски”, откъдето се отправиха към квартал “Бояна”. Там се състояха атрактивни гонки с автомобили, а някои от най-добрите стънтъри показаха уменията си върху мотоциклета.

И тази година откриването на сезона премина под мотото “Внимание и толерантност на пътя”. Един от девизите бе “Зад каските стоят хора, не донори”, което е предизвикано от зачестилите случаи на насилие срещу мотористи напоследък.
Пред централния вход на храм-паметника бе изградена сцена, на която свиреше рок банда. По-късно на нея се качиха организаторите на събитието, а водещ бе актьорът Юлиан Гергов. "Хубаво е и мотористите да карат малко по-бавно, защото понякога идват много бързо и няма кога да ги видиш", посъветва Гергов. Попитан какви хора са моторджиите, актьорът ги определи като безгрижни. Стефан Томов от Brothers from hell пожела на всички един безавариен и безоблачен сезон, както и догодина всички да се събрат отново на площада пред "Св. Александър Невски".

Председателят на Комисия за децата, младежта и спорта към Столичния общински съвет Татяна Георгиева поздрави присъстващите от името на кмета на София Йорданка Фандъкова. „Изключително впечатляващо е да видя тук на площада толкова много хора с толкова много мотори. Наистина е впечатляващо и много вълнуващо. От името на Столична община ви пожелавам да бъдете много толерантни на пътя – да карате отговорно и да бъде за пример за младите хора“, каза още тя.

На откриването на мото-сезона на мотоциклет пристигна и българската рок-легенда Милена Славова.

Успоредно със София, мото-сезон 2016 откриха във Велико Търново и Ямбол. Пожелаваме на мотористите хиляди километри и безавариен сезон 2016!


Няма коментари към тази новина !

 
Още от : Шоу
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.