28 март 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

Премиум Рали София – Свети Влас стартира ударно лято 2018

На 6-ти юни е стартът на шестото поред издание на Премиум Рали София – Свети Влас. Тази година Хотел „Маринела“ ще е домакин за официалното начало на 4-дневното приключение, което се е доказало като единствено по рода си събитие в страната, за любителите на автомобили, адреналин и страхотни изживявания.

Тази година километрите в Ралито са над 1200 и се минава през 3 държави. Сезон 2018 обещава да остави траен спомен за страхотните емоции от пътуването, главозамайващите природни пейзажи и красиви планински пътища. Основните дестинации на Събитието тази година са: София, Скопие, Солун, писта Серес, Александрополис и Свети Влас.

Вече е потвърдено участието на над 30 отбора, а лимитът, поставен от организаторите, е 40. Част от записалите се автомобили за тазгодишното рали са: спортният „звяр“ на Mercedes Benz - AMG GT R, Porsche GT3 RS – модел, специално създаден от Porsche за писта; Ferrari 488 – 8-цилиндров двигател, над 650 коня, носител на награда „Суперкола на годината“ от Top Gear; AUDI R8 SPYDER – изключителната мощ на 8-цилиндровата германска машина ще радва автомобилните фенове по време на ралито; Mercedes Benz C63 AMG S Coupe тунинговано от Manhart с над 700 к.с.; Nissan GT-R Black Edition – модел, чийто предшественик години наред беше първото нещо, което хората си представят като чуят „суперкола“ – Nissan Skyline; Aston Martin DB11 – гарантираме ви, че Джеймс Бонд не е сбъркал с избора си на кола; Lexus LC500 – страхотно излъчване, страхотен екстериор и страхотна мощ. От Мотобул и Orlen oil ще имат специално участие с рядката Alfa Romeo C4.

За най-важното изпитание по време на ралито, а именно – time-attack на писта Серес, Премиум Рали София – Свети Влас си партнира с Overdrive в организирането на втория за Гърция Overdrive Lap Battle. Колаборацията между Премиум Рали София – Свети Влас и Overdrive за първото събитие на пистата в Серес бе много успешна. По време на мартенското издание на Overdrive Lap Battle освен адреналина и страхотните емоции, бе подобрен и рекордът за най-бърза обиколка на самата писта.

Престоят в Скопие на участниците на Премиум Рали 2018 е с епицентър петзвездният хотел Park Hotel & SPA, който е предпочитана локация в македонската столица. Всеки един от посетителите бива посрещнат по подобаващ начин от усмихнатия персонал. Страхотните обноски, изпипаните малки детайли и професионализма на екипа на хотела гарантират приятното прекарване на всички.

Финалът на Сезон 2018 на Премиум Рали София – Свети Влас ще е в Свети Влас със запомнящо се парти в изцяло реновирания и подобрен Planet Yacht Club.

За повече информация и участие в Ралито : www.premiumrally.com



Рейтинг :
09.09 2023 в 05:21 1
+ 0
- 0
sffsdf31445
 
Още от : Шоу
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.