19 април 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

С моторизация към агитация или предизборни бисери на колела

Идват поредните избори и за пореден път се нагледхме и наслушахме на какво ли не. Предимно на простотии, откровено казано. Няма да крием ,че за това материалче ни вдъхнови класацията "Изборни дебили 2015" във Фейсбук, от която ще се опитаме да селектираме авто-мото страната на нещата. Така де, все пак сме сайт за автомобили, не за избори. Ето какво си харесахме:

Първоначално помислихме, че това е тийзър за новия сезон на "Под прикритие" и Иво Андонов, като всеки уважаващ себе си разбойник в България, се пуска в политиката. Уви, при по-внимателно вглеждане се оказа "само" рокер кандидат - кмет за Асеновград. Или както пише Теодор Михайлов във фейсбук "Според мен е искал да се изфука с мотора си, щото само снимки във Фейсбук не стигат."

Погледнете горния моторист, после погледнете този. После пак погледнете горния. После пак този. Той е хайдут на мотор! Всъщност той е патриот-хайдут-рокер-кандидат за общински съветник на мотор. И няма как да не се сетим за знаменитите австралийски каубои, заменили конете с мотоциклети и ATV-четириколки.

Ето това е да си отдаден за каузата. Не просто за каузата а ЗА ПЕРНИК. Всъщност, подозираме сериозна конспирация. Това НЕ Е Голф! Има някаква измама, да знаете!

Не, нямало измама! Просто Голфът е изпратен на гастрол в Кърджали, да респектира, така да се каже...

Навлизаме и в дебрите на оф-роуда и неговото приложение в града. И ни е много интересно, дали в предизборните обещания на този-кандидат кмет за столичния район Възраждане с аграрно оф-роуд возило влиза това да реши проблема с липсата на паркоместа и най-вече с наглото паркиране, запушващо улиците?

Продължавайки на оф-роуд тематика, не може да не споменем, че Варна е родния град на много именити състезатели в тази дисциплина. В този ред на мисли, този кандидат - кмет да не си и помисля да им разваля хубавите трасета! Къде ще тренират оф-роудърите ако им отнемете този уникален градски траял? Момент, чакайте! Имаме човек с костюм, хубава жена и ленти. Аха, това е намек за официалното откриване на най-новия оф-роуд полигон в морската ни столица, явно. Ами, честито!

Когато ти кажат, че някъде се е изсипал един тир политици, едва ли може да го приемеш толкова буквално. Сега, драги колеги камионджии ето как се прави: дърпате с рязко и силно движение синята завеса в левия край на снимката. Бързо привързвате коланите и въжетата, за да не се разпилее товарът. Закачате влекача и потегляте. Тръгвате и карате, карате, карате, накъдето ви видят очите - само да е възможно най-далеч от България.

Защото България е над всичко, нали?


Няма коментари към тази новина !

 
Още от : Шоу
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.