28 април 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

Fiat, Jeep, Alfa Romeo и Abarth с нов вносител у нас

"София Франс Ауто“ (SFA) чрез новото си дъщерно дружество „Ес Еф Ей Аутомотив“ (SFA Automotive) вече е официален вносител за страната на още четири автомобилни марки на международния конгломерат Stellantis – Abarth, Alfa Romeo, Jeep и Fiat.

От 1 ноември компанията поема продажбата и разпространението на нови автомобили, а от 1 декември и гаранционното обслужване за тях, както и дистрибуцията на оригинални резервни части, където ще бъдат добавени и тези на Dodge и Ram.

Досегашният вносител на гореспоменатите марки - „Витоша Ауто“, ще продължи своята дейност като дилър и оторизиран сервиз на Abarth, Alfa Romeo, Jeep и Fiat за София.

"София Франс Ауто“ е в автомобилния бранш повече от 30 години и е официален вносител на Peugeot, Citroen, DS Automobiles и Opel, а сега и на Abarth, Alfa Romeo, Jeep и Fiat. Оторизиран дилър е на пикапите Isuzu за България.

В автомобилната група влизат: „Ауто Бавария“ – най-големият дилър на BMW, MINI и BMW Motorrad у нас, „Италия Моторс“ – вносител на мотоциклетните марки Vespa, Piaggio, Aprilia, Moto Guzzi и FB Mondial, и „Исубус“ – официален представител за страната на автобусите и камионите Isuzu. Търговската и сервизна мрежа на представляваните от SFA марки наброява 43 дилърства в страната, от които 13 са собствени, а десет от тях са обединени под марката SFA Retail.

„Успешното развитие на компанията ни е вследствие на повече от 30 години опит в индустрията, отдаденост към клиентите и страст към автомобилите. Горди сме, че с работата си сме спечелили доверието на производителя Stellantis и че вече представляваме осем негови марки – Peugeot, Citroen, DS Automobiles, Opel, Fiat, Alfa Romeo, Jeep и Abarth“ - сподели Стоян Желев, основател и главен изпълнителен директор на SFA. – „През последните години наблюдаваме как все повече се променя възприятието на водача към автомобила и той предпочита високотехнологично, модерно и екологично превозно средство, което доставя приятно преживяване, уют и комфорт на пътя. Ето защо пред нас стои предизвикателството да продължим да предлагаме качествени продукти и услуги в унисон с клиентските очаквания, като едновременно с това следваме амбициозния план на Stellantis за електрифициране на цялата гама автомобили и допринасяме за обновяването на българския автопарк с по-екологични превозни средства.“


Няма коментари към тази новина !

 
Още от : Бизнес
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.