28 март 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

Hyundai ни разкрива повече от бъдещия IONIQ

Hyundai Motor разкри допълнителни детайли за новия IONIQ преди представянето му в Корея по-късно този месец. Иновативният компактен автомобил на алтернативно гориво, за който вече може да бъде направена предварителна поръчка на избрани пазари, е първият автомобил в света, предлагащ избор между три ефективни двигателя с изключително ниски емисии с един вид каросерия.

Най-новите версии на интериора и екстериора разкриват повече за щадящите околната среда показатели на IONIQ с неговата усъвършенствана технология на двигателя, която играе основна роля за постигане стремежа на Hyundai Motor за най-ефективен разход на гориво при хибрид. Новоразработената платформа, която се предлага с изцяло електрическа, plug-in бензинова/електрическа хибридна или бензинова/електрическа хибридна задвижваща система, осигурява приятно и отзивчиво на желанията ви шофиране, отговарящо на емоционалния заряд на зашеметяващия силует на автомобила.

Екстериорът на IONIQ се отличава с разпознаваем, ултрамодерен аеродинамичен дизайн. Опростените, но внимателно извити контури подчертават силуета на IONIQ, който наподобява този на двуместен закрит автомобил, и свеждат до минимум съпротивлението на вятъра, като спомагат за ефективното направляване на въздушния поток. Предницата на автомобила се отличава с познатия дизайн на Hyundai, по-специално емблематичната шестоъгълна решетка, като ярките сини и бели цветове се сливат с предните фарове, символизирайки чистотата на IONIQ като щадящ околната среда автомобил.

Плавният, елегантен и изчистен дизайн продължава и в интериора на IONIQ, чиято футуристична визия е вдъхновена от хибридните показатели на автомобила. Ефективно използваното пространството на интериора на автомобила дава усещане за елегантност и лекота, което продължава да впечатлява чрез логичното оформление на функциите за управление. Опростените и стилни повърхности използват екологично чисти материали, които създават футуристична, но и топла атмосфера в купето, която ще отговори на нуждите на желаещите да намалят въздействието от шофирането си върху околната среда, като в същото време се наслаждават на изключително ефективен разход на гориво, мощност и управление.

IONIQ ще бъде представен на международното автомобилно изложение в Женева и автомобилното шоу в Ню Йорк през март 2016 г. след световната му премиера в Корея по-
късно този месец.



Рейтинг :
09.09 2023 в 06:31 1
+ 0
- 0
sffsdf5680
 
Още от : Новини
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.