25 април 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

Марката за употребявани автомобили Das WeltAuto стартира в София

Das WeltAuto е международна марка на концерна Volkswagen AG, с предмет на дейност търговия с употребявани автомобили. VAG е първият концерн, който въвежда единна световна марка за продажба на употребявани автомобили. Основната цел е унифицирането в световен мащаб на този вид търговска дейност в оторизираната дилърска мрежа на марките, произвеждани от концерна.

Търговската марка Das WeltAuto стартира в България през юни 2015 година в Стара Загора. Новата марка в портфолиото на дилърството Автохит 2000 ООД бе посрещната с голям интерес от клиентите на продажбено-сервизния комплекс. От месец октомври 2015 година, марката Das WeltAuto е официално представена и в трите комплекса на Порше Интер Ауто БГ ЕООД в София - оторизираните дилъри на Volkswagen - Порше София Изток и Порше София Юг, както и оторизирания дилър на Audi - Порше София Запад.

Продажбено-сервизните комплекси на Порше Интер Ауто БГ ЕООД обещават на клиентите на марката Das WeltAuto надеждни употребявани автомобили от различни марки с гарантирана сервизна история, реален пробег и с минимум 6 месеца гаранция. Клиентите могат да се възползват от тестово шофиране, гаранция за мобилност, възможност за подмяна на автомобила си, както и от атрактивни предложения за финансиране и застраховане на автомобилите.

Основният контингент автомобили се състои от изкупени от клиенти на Порше Интер Ауто БГ, върнати от лизинг на Volkswagen Leasing/ Audi Leasing-Германия, тестови и служебни автомобили на фирмата. Преобладаващата част от автомобилите са на възраст до 7 години и максимален пробег до 150 000 км и са в много добро състояние.

Автомобилите могат да бъдат финансирани от Порше Лизинг. Фирмата предлага едно от най-добрите съотношения между възраст на автомобила и срок на финансиране на българския пазар - до 9 години общо.  Порше Иншурънс Брокер предлага атрактивно застраховане за автомобилите. Фирмата работи с всички водещи застрахователи в България.

Клиентите могат да се възползват и от сервизната програма Сервиз 4+, която предоставя качествени услуги за сервизна поддръжка с оригинални части на изгодни цени в оторизираната сервизна мрежа на Volkswagen и Audi в страната. Услугата „Гаранция за мобилност” дава допълнителна сигурност на клиентите, гарантирайки им, в случай на авария, безплатна пътна помощ, заместващ автомобил или покриване на разходите за хотел според условията на програмата.

Целта на въвеждането на марката Das WeltAuto в България е да се отговори на нуждите и желанията, както на настоящите, така и на потенциални клиенти на Volkswagen и Audi. На настоящите ще бъде предложена изключително улеснена процедура по изкупуването и замяната на сегашния им автомобил с нов, а на потенциалните ще се предостави възможност за избор както на нов автомобил, така и на гарантирано добър употребяван автомобил.
Марката Das WeltAuto е част от амбициозния план за развитие на концерна, който трябва да го изведе на челното място сред автомобилните производители в света. Експанзията на Das WeltAuto, освен цяла Европа, обхваща Китай, САЩ, Австралия, Сингапур, Индия, Русия и много други страни.


Няма коментари към тази новина !

 
Още от : Бизнес
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.