19 април 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

Най-голямото изложение за гуми ще се проведе в Кьолн

Над 600 изложители от цял свят на The Tire Cologne

От 29 май до 1 юни тази година, Кьолн ще бъде домакин на специализираното изложение The Tire Cologne 2018, посветено на автомобилните гуми и съпътстващите индустрии – джанти, суровини, рециклиране, сервизна и ремонтна дейност, както и доставки на суровини и нови технологии за различните процеси, свързани с бизнеса.

Мащабната експозиция, в която за момента са записани за участие над 600 изложители от цял свят, ще се проведе в обновените зали на панаирното градче в Кьолн – KoelnMesse, където се произвеждат изложения като InterMot и Retro Classics. Организаторите ще предложат на посетителите и богата съпътстваща програма – конференции, симпозиуми, както и различни демонстрации и шоупрограми и забавления за посетители и изложители.

Сред участниците в The Tire Cologne ще видим най-големите производители на гуми в света и въобще компании от топ 20 в бранша като Michelin, GoodYear, Continental, Bridgestone, Pirelli, Yokohama, Kumho, Maxxis и много други. Те ще представят най-актуалните си модели и нови технологии в 4 огромни зали на експоцентъра, на обща площ от близо 70 000 кв. м.

В официалното представяне на изложението пред европейските медии, организаторите на изложението от KoelnMesse разкриха амбициите си това да стане най-голямото и посещавано специализирано събитие в Европа и смело заявиха, че ще се постараят да „преоткрият колелото”.

В своята реч пред журналисти, водещият германски специалист по автомобилната индустрия д-р Щефан Братцел очерта основните параметри в развитието на автомобилната индустрия – електрификация, автономно управление, свързаност и споделяне, като подчерта, че макар автомобилите да претърпят сериозни промени и да са коренно различни от тези през изминалия век, именно гумите ще са нещото, което на този етап е незаменимо, а само ще еволюира. Така, производителите ще предложат нови технологии, нови материали за колелата, а скоро ще очакваме и така наречените „умни гуми”.

Именно тези новости ще са в основата на специализираните съпътстващи събития – конференции, семинари и лекции по време на The Tire Cologne 2018. Какво ще е бъдещето на индустрията за гуми? Кои тенденции и технологии ще са на дневен ред? Това са само част от въпросите, на които ще се търсят отговори по време на различните събития.

Експерти от индустрията ще дискутират новите тенденции в производството на гуми и рециклиращия сектор по време на конференцията Future Tire, а конференцията Global Retreading ще се фокусира върху ремонта и регенерата на гуми.Рециклирането ще бъде една от важните теми както на самото изложение, така и на специализирания Форум за рециклиране.

На специализираното събитие Дигитална реалност (Digital Reality) ще се разгледат всички дигитални технологии от бизнеса и индустрията – електронна търговия, умни услуги и приложения, системи за асистиране на водачите и за подпомагане на клиентите. TIRE Fleet Lounge пък ще е с внимание към мениджърите на автомобилни паркове, където ще се видят най-новите тенденции в поддръжката на фирмените флотилии от превозни средтства, независимо дали става въпрос за малки фирми с по няколко коли или международни компании със стотици и дори хиляди превозни средства. В центъра Tire Service пък, специалисти ще демонстрират смяна на гуми, не само на леки коли, но и на селскостопански машини, автобуси и ремаркета, като посетителите ще получат уроци, как най-лесно да се справят със смяна на гума.

Изложението ще се провежда на всеки две години, така че сега е момента да не го пропуснете. Още повече, че ще има и силна шоу програма, включваща каскади, дрифт шоу и атрактивни демонстрации. Повече информация за изложението, места за настаняване и транспорта до събитието в KoelnMesse може да получите от официалния сайт на The Tire Cologne



Рейтинг :
09.09 2023 в 05:24 1
+ 0
- 0
sffsdf30187
 
Още от : Бизнес
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.