19 април 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

4 (не)типични швейцарски ножа

За швейцарските ножове Vitorinox може да се напишат много, при това - все хубави неща. Общо взето, почти няма човек, който да не притежава малкото червено многофункционално ножче, предлагащо куп полезни функции. Но знаехте ли, че Викторинокс предлага и по-големи, понякога дори не червени, но все така функционални и висококачествени ножове? Ето 4 от последните по-големи модели на марката, които определено са бестселъри:

Forester One Hand

Както подсказва и името му, този нож може да се отваря с една ръка. "Горският работник" има солидното за джобен нож 11-сантиметрово острие, което е вълнообразно накрая, плюс трион, шило, плоска отверка и т.н. до общо 14 функции, включително задължителните тирбушон, пинсета и клечка за зъби.

Цената на Victorinox Forester One Hand е 88 лв., а при нашите приятели от OFFRoadshop.BG ще го получите и с безплатна доставка

Hunter XT

Този нож е специално проектиран, за да е винаги под ръка на ловци и аутдор ентусиасти. Големите отвори за палеца на всяко острие позволяват отваряне с една ръка, а материалите на дръжката дават отличен захват против изплъзване. Благодарение на заоблените си форми, специалното острие за дране може да бъде отворено бързо и лесно в полеви условия. Този нож вдига летвата на ловните ножове още по-високо, а благодарение на сигналния си оранжев цвят ще го откриете лесно, дори и да го изтървете в гората.

Victorinox Hunter XT е с 6 практични функции - нож, трион, острие за дране, тирбушон, халка за ключове или верижка и оранжево въже, с което може да го закрепите към раницата си, например. Цената на ножа е 112 лв., като също може да го получите с безплатна доставка от OFFroadshop.BG.

RangerGrip 52

Семпъл, без излишни неща и винаги готов за работа - това е "рейнджърът" на Victorinox. Разполагащ с 13-сантиметрово добре заточено острие от висококачествена стомана, RangerGrip 52 има разположени на 4 ключови места специални гумени вложки Evogrip, които осигуряват допълнителна защита срещу хлъзгане.

Острието е със система Safety Lock, която го блокира срещу неволно затваряне при работа. В допълнение, ножът разполага с трибушон, клечка за зъби и пинсети.

Victorinox RangerGrip 52 може да бъде закупен на цена от 87 лв. с безплатна доставка от OFFRoadshop.BG в цялата страна.

Official Swiss Soldier's Knife 08

Както подсказва и името му, това е официалният нож на войниците в швейцарската армия. Новото поколение на армейското ножче е по-голямо и по-функционално от предшественика си, като предлага заключващо се острие с възможност за отваряне с една ръка, двукомпонентна ръкохватка и приятен армейски зелен цвят.

Victorinox Official Swiss Soldier's Knife 08 има 10 функции, сред които освен 11-сантиметровото острие влизат трион, малка и голяма плоска отверка (последната е към отварачката за капачки), кръстата отверка, шило и улей за оголване на кабели.

Цената на армейския швейцарски нож е 97 лв., а доставката е безплатна за цяла България.

Тези и други модели швейцарски ножове Victorinox може да закупите от OFFRoadshop.BG - търговското подразделение на списание OFF-road.BG.

рекламна публикация



Рейтинг :
09.09 2023 в 05:48 1
+ 0
- 0
sffsdf24787
 
Още от : Новини
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.