16 април 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

Анди Мъри подкара електрически джип (видео)

Двукратният шампион от Уимбълдън Анди Мъри изпълни обещанието, което даде на WWF в Световния час на Земята, да премине към шофиране на електрически автомобил и да стане един от първите клиенти на новия Jaguar I-PACE.

Подкрепяйки ангажимента, поет от Мъри през март тази година, да премине към шофиране на първия изцяло електрически SUV на Jaguar, пилотът на Panasonic Jaguar Racing и също посланик на WWF Нелсън Пикет-младши посети британската тенис звезда в тренировъчния му лагер и направи специална доставка преди сезона на тревен корт.

Анди Мъри сподели: „Важно е всички ние да правим малки стъпки, за да водим по-устойчив начин на живот и да помислим за действията, които можем да предприемем, за да се грижим за нашата планета. Това е една от причините, поради коитопреминавам към шофиране на новия изцяло електрически I-PACE на Jaguar. Той е екологичен и безопасен и същевременно е с първокласен дизайн и спортна динамика, които отговарят на моя начин на живот.“

Нелсън Пикет младши сподели: „Мисля, че е страхотно, че Анди пое този ангажимент да премине към шофиране на електрически автомобил и че взе активно участие в насърчаването на повече хора да предприемат действия и да направят малки промени към по-устойчив начин на живот. Jaguar I-PACE е доказателството, че не е необходимо да жертвате мощността или динамиката, когато преминете към шофиране на електрически автомобил.“

Jaguar I-PACE е революционен електрически автомобил с бързо зареждане от 0 до 80 процента за 45 минути и предлага максимален пробег от 480 километра с едно зареждане на батерията. Кросоувърът предоставя комбинация от устойчивата динамика на спортен автомобил, технологии с изкуствен интелект (AI) от следващо поколение и практичността на 5-местен SUV, поставяйки Jaguar в челните редици на революцията в сферата на електрическите автомобили.

„Ангажиментът на Jaguar по отношение на електрификацията е ясно демонстриран в технологичните постижения на компанията през последните няколко години и нейното участие във Формула E играе ключова роля за това. Чудесно е да си част от това движение и да спомагаш за промотирането и оформянето на бъдещето на електрическите автомобили“, добави Пикет младши.



Рейтинг :
09.09 2023 в 05:21 1
+ 0
- 0
sffsdf31769
 
Още от : Новини
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.