19 март 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

Френските премиери на Автомобилен салон София 2019

Ден преди автомобилният салон да отвори врати за представителите на медиите, текат последни приготовления на щандовете на изложителите. Повечето от тях са от най-висока класа и са изградени изцяло според изискванията на световните производители. В навечерието на 24-тия международен „Автосалон София 2019“, който ще се проведе от 12 до 20 октомври в столичния Интер Експо Център, автомобилните страсти са нажежени до червено. До самото начало на автосалона няколко вносителя пазеха в дълбока тайна премиерите си, но вече всичко е известно и в този бюлетин ще разкрием най-вълнуващите и интересни марки и модели.

Безспорно една от най-големите премиери на автосалона ще се състои на щанда на Peugeot. Френската марка демонстрира своя преход към електрическата мобилност с премиерата на новия напълно електрически градски хечбек Peugeot е-208. Втората електрическа премиера за марката идва на две колела в лицето на скутера e-Ludix. Peugeot проектира себе си в ерата на енергийния преход и електрификацията и води посетителите към визията си за бъдещето с електрически автомобил, електрически скутер и електрически велосипед. Новото 208 ще може да се види и в конвенционалната си версия с бензинов или дизелов турбодвигател. Посетителите ще могат да се насладят и на новото Peugeot 508 във версиите седан и комби, което беше избрано за „Кола на годината в България” за 2019 година.

Компания на леките коли ще прави многофункционалният автомобил на годината Peugeot Rifter, който се предлага в пътнически версии с 5 или 7 места. Гамата от високопроходими автомобили ще бъде представена от два много атрактивни SUV - Peugeot 3008 и 7-местното Peugeot 5008. По време на изложението в София на разположение за тест-драйв ще бъдат 508 SW, 3008 и 5008. Покупката на автомобил в рамките на автосалона ще бъде съпътствана със специални условия и безплатна застраховка автокаско за всички автомобили от марката.

На щанда на Citroën на „Автомобилен Салон София 2019“, посетителите ще видят обновената моделна гама и иновативни технологии в годината на първото столетие на Citroën. Моделите, които предлагат отличителен дизайн и уникален комфорт, плод на програмата Citroën Advanced Comfort, са начело с новия флагмански кросоувър Citroën C5 Aircross, който през 2020 г ще предложи и хибридна версия. Освен него ще бъдат изложени бестселърът C3, представен през ноември 2016 г., новият C4 Cactus, първият кросоувър в гамата C3 Aircross и новият Berlingo.

На автосалона в София посетителите ще видят отново марката DS Automobiles, която се завръща на българския пазар, но вече представена от официален вносител „София Франс Ауто”. Със SUV-овете DS 7 Crossback и DS 3 Crossback, марката лансира гама от 6 автомобила, всички предлагани в електрифицирани версии под подписа E-Tense. По време на автосалона ще бъде представен флагманът на френските технологии DS 7 Crossback E-Tense 4x4, заедно с новия напълно електрическия луксозен модел DS 3 Crossback E-Tense.

В рамките на „Автомобилен Салон София 2019“ широката публика ще има възможността да се запознае с най-новите модели на щанда на Renault – петото поколение на Clio, второто издание на Captur, новото ZOE и горещият хечбек Megane R.S. Trophy. Новото Renault Clio изпъква с своя съблазнителен дизайн, който е една от основните отличителни черти на емблематичния хечбек. Изложеният модел е в ниво на оборудване R.S. Line, предлагащо по-агресивна и спортна визия.

Посетителите ще имат възможността да се запознаят отблизо и с напълно обновения екстериор и интериор на новото електрическо Renault ZOE, което надгражда обещанието на марката за устойчива градска мобилност с подобрени мощност, автономност и технологии на борда. По-малко от месец след първата си официална премиера, новото Renault Captur също ще направи своя дебют пред българска публика. Изцяло обновеният градския кросоувър демонстрира откривателската си същност и авантюристичен характер, както и една от множеството си персонализации, налични за стилния модел.

Марката Renault напомня на посетителите и за традициите си в моторните спортове, представяйки новото Renault Megane R.S. Trophy. Новото попълнение в R.S. гамата носи духа на рекордите за най-бърз автомобил с предно предаване, които бяха поставени на пистите „Нюрбургринг” и „Спа” тази година.



Рейтинг :
09.09 2023 в 05:12 1
+ 0
- 0
sffsdf36086
 
Още от : Новини
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.