19 април 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

Гурме на път – новите сандвичи в ОMV

От този месец клиентите на OMV имат възможност да дегустират първата серия гурме сандвичи по рецепта на популярния шеф Андре Токев и да превърнат пътуването си в истинско кулинарно пътешествие. Италиански, Баварски, Франкфуртер, Вегетариански и Сладък сандвич са резултат от партньорството на OMV с шеф Андре Токев. 

Компанията предвижда подмяна на асортимента от сандвичи няколко пъти в годината, за да осигури здравословно разнообразие с най-високо качество и превъзходен вкус.


Петър Величков, Управител на OMV България

След успешното налагане на собствената марка кафе - VIVA, OMV България се фокусира върху разработването на разнообразно, здравословно и висококачествено предложение в категорията сандвичи, като взима под внимание световните тенденции в храненето на мобилните си клиенти и следва философията на марката: „We care more“.

По рецепти на световноизвестния експерт и президент на Българската асоциация на професионалните готвачи шеф Андре Токев, новите пет вида сандвичи във VIVA превръщат всяко пътуване в кулинарно изживяване.

„Приех поканата на OMV България да подготвя новото меню със сандвичи, тъй като за мен OMV е символ на качество. През всички тези години като клиент на компанията, никога не съм останал разочарован от нивото на обслужване. Предоставих рецептите на моите любими сандвичи и проведох обучения на персонала за приготвянето им. Застанах с лицето си зад тази кампания. Вярвам, че сандвичите на обектите на OMV ще съдържат винаги пресни съставки съгласно оригиналните рецепти, достигайки качеството, на което изключително много държа и изисквам както от себе си, така и от новия ми VIVA отбор.“, каза шеф Андре Токев.

Проучване, направено от OMV България, показва, че продажбите на пакетирани и традиционни храни и печива на бензиностанциите, значително са намалели в полза на свежите и прясно приготвени сандвичи и ястия. Вземайки това предвид, решението на компанията да подмени портфолиото със сандвичи идва съвсем естествено.

За първите дни от старта продажбите надминават в пъти предварителните очаквания.

Регулярната подмяна на портфолиото сандвичи следва да бъде правена няколко пъти в годината съобразно сезона и вкусовите предпочитания на клиентите.

Меню сандвичи:
Вегетариански сандвич с хляб от елда (Рустик багета от елда, кьопоолу, нахут, саламурено сирене, маслинова паста, магданоз, печени сусамени семена)

Италиански сандвич (Чиабата, зехтин Екстра Върджин, Мортадела Пистачо, салам, Моцарела, песто, балсамик сироп, рукола, мариновани чушки)

Баварски сандвич (Леберкез, немско кисело зеле, чипс лук, Кайзер земел, мариновани чушки, зърнеста горчица, майонеза)

Франкфуртер сандвич (Хот дог хлебче, майонеза, кетчуп, кисели краставички, чипс лук, франкфуртер)

Сладък сандвич (Белгийска вафла, Нутела, пудра захар)

Андре Токев е основател на Българската асоциация на професионалните готвачи (БАПГ), официално жури на най-престижния конкурс за професионални готвачи в Европа "Bocuse d'Or" и носител на единствената за източна Европа диплома – Global Masterchef Degree. В работата си Андре държи предимно на качеството – качество по отношение на продуктите, качество във вида, аромата и вкуса на ястието. И тъй като марката OMV за него е именно символ на качество, той с удоволствие предоставя на компанията любимите си рецепти за сандвичи, вярвайки, че те ще бъдат приготвяни и поднасяни на клиентите с професионализъм и специално отношение.


Шеф Манчев 17.03 2016 в 20:42 1
+ 5
- 0
10 лв. за брой?
 
Още от : Новини
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.