19 март 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

Honda с премиера и 3 новости на Автосалон София 2019

CR-V Hybrid, HR-V Sport, CB500F и CBR650R са звездите на щанда на Honda по време на Автомобилен салон София 2019. Продажбите на спортния мотоциклет започнаха в края на август и той е абсолютната премиера на изложението. Хибридната версия на CR-V и HR-V Sport са сред новостите, които марката ще представи на автомобилния форум на България.

Общо 7 автомобилни и 9 мотоциклетни експоната е предвидила за събитието компанията Бултрако АД, официален представител Honda у нас. Марката заема традиционния си щанд №2.3 в зала 2 върху площ от почти 320 кв. м. Посетителите на шоуто ще открият там пълната гама на Honda – обновения Jazz, десетата генерация на Civic във версии хечбек и седан, фейслифта на HR-V и бензиновата версия на световния бестселър CR-V, чието ново поколение вече е налично и в 7-местна конфигурация.

Новият CR-V e първият модел на марката от дългосрочната стратегия за обновяване на цялата гама със серия от вълнуващи и екологични автомобили. Ако досега хибридите на Honda бяха от така наречения вид „меки хибриди“, със системата i-MMID на CR-V Hybrid нещата се променят и моделът вече е „пълен хибрид“. При новата система хибридното задвижване използва два електрически агрегата и всеки от тях работи и като електромотор, и като генератор. Три са режимите – електрически, при потегляне и при ниска скорост, хибриден, при ускорение, и бензинов, при висока скорост. При спускане по наклон и при спиране i-MMD ползва излишната енергия за зареждане на батерията.

Honda CR-V Hybrid пристигна в България непосредствено след старта на европейските продажби на модела и вече може да бъде открит в шоурумите на оторизирания дилър на Honda – Бултрако Моторс АД.

Новите модели сред мотоциклетите са „голият“ CB500F и спортният CBR650R, показани предпремиерно тази пролет по време на MOTO EXPO 2019. Реалните доставки и продажби на тези модели в България започнаха в разгара на лятото и първите бройки от тях се радват на небивал пазарен успех. Почитателите на мотоциклетите ще открият на щанда на Honda модели от всички класове – от SH 150, PCX 125A и NSS125, през офроудърите CRF 450L, Х-ADV750, Africa CRF 1000A, та чак до краля на туринг класа - GL 1800 Gold Wing.

По традиция в последния ден от изложението посетителите, попълнили анкетна карта за автомобил по избор, участват в томбола с многобройни награди, най-голямата от които е нова кола. Именно през октомври е моментът някой почитател на марката да избере Honda Jazz, който е сред чудесните възможности от богатия списък с конкурентни модели. Припомняме, че традиционно този модел се нарежда сред най-здравите автомобили на вторичния пазар.

Месеци преди изложението Бултрако АД пусна и специално приложение Honda за България. Апликацията може да бъде изтеглена от Google Play на https://play.google.com/store/apps/details?id=at.cloudfaces.honda, а на по-късен етап тя ще бъде налична и в Apple Store.



Рейтинг :
09.09 2023 в 05:12 1
+ 0
- 0
sffsdf36070
 
Още от : Новини
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.