26 април 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

Hyundai Creta стана Автомобил на годината 2016 в Индия

Hyundai Motor India Ltd, вторият по големина производител на автомобили в страната и най-голям износител на пътнически автомобили спечели наградата Автомобил на годината на Индия (ICOTY) 2016 г. за модела CRETA. Hyundai Motor India печели наградата ICOTY за трета поредна година: Съответно CRETA, Elite i20 и Grand i10 на ICOTY за 2016 г., 2015 г. и 2014 г.

Новият Hyundai Creta е спечелил симпатиите на разнородна група от 14 съдии от изтъкнати автомобилни издания в страната: Auto Today, AutoX, The Hindu Business Line, Car India, Evo India, Motoring World, Mens World, Overdrive и BBCTopGear India. Всичките девет престижни издания бяха представени в журито на ICOTY 2016, а негов председател беше Боб Рупани.

Hyundai Creta се очертава като истински бестселър на пазара. За компактния SUV са получени повече от 74 000 резервации, 400 000 запитвания и 16 271 поръчки. Коментирайки събитието, г-н ИК Коо, управляващ директор и главен изпълнителен директор на Hyundai Motor India Ltd, заяви, „Имаме честта да получим най-престижната автомобилна награда – Автомобил на годината на Индия 2016 за нашия модел Hyundai CRETA, който се произвежда в Индия и се изнася в различни държави. CRETA действително представлява нова епоха за Hyundai Motor, определяйки нови параметри в индустрията. Спечелването на наградата ICOTY за трета поредна година символизира доверието и лоялността на нашите клиенти към марката Hyundai. Благодарим на всички наши клиенти, на журналистите и на съдиите, които избраха CRETA за Автомобил на годината на Индия и превърнаха Hyundai Motor в най-обичания и най-доверен автомобилен производител. Поставяйки си за основна цел иновациите, Hyundai Motor ще произвежда с най-модерните технологии продукти със световно качество и ще утвърди марката Hyundai, като предостави грижи за своите клиенти в Индия и на световните пазари“.

Отправяйки поздравление към автомобила CRETA, победител в надпреварата Автомобил на годината на Индия 2016, г-н Боб Рупани, член-учредител на ICOTY и председател на журито, заяви, „Наградата ICOTY безспорно се превърна в най-авторитетната и желана награда в областта на автомобилната индустрия в Индия, известна с честното и непредубедено гласуване от страна на членовете на журито с богат опит. Поздравявам Hyundai Motor по случай спечелването на тази награда за трети пореден път. Отбелязването на хеттрик на ICOTY представлява възхитително постижение, което в никакъв случай не е лесно да бъде направено. Това показва, че Hyundai Motor произвеждат постоянно печеливши продукти съобразно най-високите стандарти“.



Рейтинг :
09.09 2023 в 06:31 1
+ 0
- 0
sffsdf5351
 
Още от : Новини
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.