19 април 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

Интересни премиери на Къмпинг и Караванинг Експо 2019

Безброй новости от сферата на къмпинга, караванинга и аутдор сектора ще бъдат представени на Къмпинг и Караванинг Експо 2019, което ще се проведе този уикенд (13 и 14 април) в София. Посетителите ще имат уникалната възможност да се докоснат до нови продукти, които до този момент не са излагани на други изложения в страната и в търговската мрежа. Ето и някои от тях:

На Къмпинг и Караванинг Експо ще има и една изцяло българска премиера. Това е концепцията Car2Camp - продукти, които превръщат автомобила в кемпер с относителен комфорт, на цена в пъти по-ниска от тази на каравана или кемпер. Това са покривни палатки, мобилни кухни и произведените в България ремаркета Nomad.

За първи път в България ще бъдат представени и кемпери на германския производител Sunlight. Това ще са моделите Sunlight Т65 за 4 (5) човека и Sunlight А70 – за 6 човека. Официалният дилър за България на италианския производител на кемпери Laika Димбо ще покаже за първи път у нас Laika Creos 3001. Кемперът е с алковен и шаси Ивеко, и е с най-големия двигател на пазара - 205 к.с. Друга премиера от Димбо ще бъде и интегрирания кемпер Laika Ecovip 690.

Наред с кемпери от марките Bürstner и Rimor на щанда на Холидей Мобайл дебют в България ще направи кемперванът Mercedes-Benz V250 Marko Polo. Супер луксозно изпълнение, 4х4. Друг непоказван досега в България кемпер, който ще покажат от Холидей Мобайл е Bürstner Ixeo 690i. БиоБилдинг ще покажат Bravia SWAN 599 - кемперван, подходящ за двучленно до тричленно семейство с опция за четвърто спално място. При „жилишна площ” малко повече от 10 м2, в интериора е вместена кухня, хол, спалня и тоалетна и баня с душ. Bravia е компания с над 30 години опит в сферата на обзавеждането и интериорния дизайн.

На щанда на Porsche Bulgaria брандът "Volkswagen лекотоварни автомобили" за първи път пред публика в България ще представи два експонатни автомобила на легендарния VW California - топ версията California Ocean и в ниво на оборудване Beach. София Франс Ауто ще покажат носителя на наградата от Прес Авто Клуб България за Многофункционален автомобил на годината 2019 - Peugeot Rifter.

На щанда на организаторите на Къмпинг и Караванинг Експо - Camping.bg ще бъде представено новото издание на Къмпинг карта на България. Тя съдържа информация за 22 подбрани къмпинга и ще бъде раздавана безплатно. Ще бъде представен и най-новия проект ROWAGO - онлайн платформа за наем на кемпери и каравани.

От CTS ще направят първо официално публично представяне на своето Училище за теглене на каравани „School TOW“. Mobivil+ ще покажат хипер мощната външна батерия Sandberg Survivor Camper Powerbank 42000 mAh и супер здравият смартфон EVOLVEO StrongPhone G6.

На щанда на Enders за първи път ще бъде представена серията продукти AURORA на германския производител на барбекюта, отоплители и аксесоари за къмпинг. И още по темата барбекю и готвене на открито - на Къмпинг и Караванинг Експо 2019 ще се състои първото публично представяне на иновативния продукт за барбекюта 10minBBQ.

На щанда на CampingRocks ще видите палатки модели 2019 г. на един от водещите производители за продукти за семейно къмпингуване Outwell. След тях ще бъде и 6-местната семейна MONTANA 6P от Premium серията на датската марка и определена като една от най-добрите семейни палатки, произвеждани някога. Шелтърс България ще покажат за първи път у нас най-здравата и издръжлива сгъваема шатра в света Endeavor™ на американския производител E-Z UP. Шатрата върви със 7 години гаранция на рамката.

Offroadshop.BG ще представи преносимата машина за еспресо Offroad Coffee - иновативен прдукт, изцяло разработен и произведен в България.



Рейтинг :
09.09 2023 в 05:14 1
+ 0
- 0
sffsdf35127
 
Още от : Новини
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.