19 март 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

Къмпинг и Караванинг Експо 2022 с дебютно издание във Варна

След няколко успешни издания в София, Къмпинг и Караванинг Експо ще направи и дебют в морската ни столица Варна. Изложението ще се проведе този уикенд – от 13 до 15 май, на паркинга на Varna Mall, като отново ще е с безплатен вход. Варненци и гостите на морския град ще могат да разгледат най-актуалните продукти и услуги за къмпинг, караванинг и свободно време.

На Къмпинг и Караванинг Експо Варна 2022 за първи път ще бъдат представени нови модели кемпери на водещи марки в бранша, сред които Hymer, Laika, Volkswagen и др. Дебют сред изложителите правят произведените в Добрич ремаркета и каравани и представителите за България на товарни бусове и шаси кабини от марката GAZelle.

Вече е традиция част от Къмпинг и Караванинг Експо да бъде представянето на автомобили за туризъм и свободно време, като ще бъдат показани актуалните новости на марки като Peugeot, Citroen, Volkswagen и др. В морската столица ще бъдат представени още лодки, двигатели за лодки и аксесоари, които могат да направят морската почивка или приключение по-комфортни и незабравими. Сред изложителите ще бъдат и к.к. „Албена“ и Община Варна.

На изложението ще могат да се разгледат също нови модели палатки, оборудване за офроуд и къмпинг туризъм, включително покривни палатки, туристически столове и маси, дрехи и аксесоари за къмпинг и спортове на открито, приключенска литература и много др. Всеки посетител ще може да получи копие от новия Къмпинг пътеводител на България за 2022 г.

Една от изненадите на събитието е томбола с много награди. Сред тях са 50 двойни билета за кино, осигурени от Varna Mall и голямата награда – нощувка в къмпинг „Къпиновски манастир“ за двама възрастни. Късметлиите, ще имат удоволствието да гостуват с палатка, кемпер или каравана в един от най-добрите къмпинги в България. Тегленето на печелившите ще се проведе в последния ден на изложението – 15 май, неделя. Участието в томболата не е свързано с покупка.

Повече за изложението: www.expo.camping.bg
Събитие във фейсбук: https://www.facebook.com/events/474172627789108/



Рейтинг :
09.09 2023 в 05:04 2
+ 0
- 0
sffsdf39116
PaulaHub
Рейтинг : -417
24.05 2022 в 12:41 1
+ 0
- 1
Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ->> https://ja.cat/id398062
 
Още от : Новини
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.