22 май 2024
Категории
 •  Автомобили
 •  Мотоциклети
 •  Лекотоварни
 •  Тежкотоварни
 •  Хоби
 •  Иновации
 •  Ретро
 •  Лица
 •  Премиери и изложения
 •  Тунинг и прототипи
 •  Хора и пътища

Новият Isuzu D-Max дебютира на Truck Expo 2017

Пълната гама на японката марка е в портфолиото на София Франс Ауто

По време на Truck Expo 2017 в Лесново, София Франс Ауто представя пълната гама продукти ISUZU – пикапи, камиони и автобуси, на двата си щанда - на София Франс Ауто и Исубус. София Франс Ауто ще продава пикапите ISUZU. Фирма Исубус, част от СФА груп , която до този момент продаваше само автобуси ISUZU, вече предлага и камионите ISUZU.

Търговската и сервизна мрежа за пикапите ще включи експертния опит на 21-те представителства на София Франс Ауто в страната. Търговската дейност за камионите ще бъде извършвана от централния офис на Исубус в София, а сервизното обслужване – от 8 оторизирани сервиза в цялата страна.

Солидният ISUZU D-MAX обединява предимствата и практичността на лекотоварните автомобили с емоцията на превозно средство за „бягство” от ежедневния живот. От селскостопанските терени до рали „Дакар”, ISUZU D-MAX е готов да посрещне всички предизвикателства. Здрави и удобни, пикапите D-MAX се предлагат в силуети, разработени на база на тежкотоварните автомобили – единична, удължена или двойна кабина.

От първия дизелов двигател с въздушно охлаждане в Япония през 1936 г., през производството на над 26 милиона дизелови двигатели, ISUZU затвърждава позицията си на световен лидер в производството на двигатели за всякакви приложения.

Пикапите ISUZU използват технологии и характеристики, наследени от камионите. Те правят D-MAX синоним на здравина и уверено пътно поведение. ISUZU D-MAX е с най-малкия радиус на завиване в категорията си и с най-високия просвет., оборудван е със система за превключване на 4x4 в движение до 100 км/ч. В същото време ISUZU D-MAX предлага и всички удобства на модерния автомобил – безключов достъп, бутон старт/стоп, Bluеtooth, аудио система със съраунд звук и др. 

ISUZU D-MAX е пикап от ново поколение, разработен на базата на три основни показателя: безопасност, икономия на гориво и грижа за околната среда. Безопасността приоритет - Hill Assist, спирачен асистент, контрол за спускане, система против блокиране на колелата, електронно разпределение на спирачното усилие, шест въздушни възглавници оборудват автомобила, за да го направят сигурен партньор в ежедневните дейности.

Серията „N” товарни автомобили на Isuzu обхваща автомобили с товароподемност от 3,5 т. до 7,5 т. Тези камиони са добре познати на българския пазар. Основните им характеристики са дизеловите двигатели с много добра мощност, постоянен въртящ момент в широк оборотен диапазон, нисък разход на гориво, ниски нива на емисиите и най-вече високата надеждност. Двигателите за сега са два – с мощност 150 к.с. и с мощност 190 к.с.

Цялата серия използва шаси от здрави греди. То е ниско и дава възможност за лесно надграждане с голям брой специализирани каросерии – самосвали, хладилни фургони, компактори за отпадъци, кранове и др. Конструкцията предлага много дължини и различни междуосеви разстояния. Шасито е комбинирано с надеждна и високоефективна спирачна система. Предлага се и във вариант с пилотирана скоростна кутия, което прави управлението по-лесно.
Автобусите до сега бяха най-сериозния представител на ISUZU на българския пазар. Марката е на първо място по продажби на нови автобуси за 2016 год. със 115 броя. Те се произвеждат в завода на ISUZU в Истанбул. В гамата се предлагат градски - с три размера, междуградски и луксозни туристически.Рейтинг :
09.09 2023 в 05:44 2
+ 0
- 0
sffsdf25794
+ 8
- 0

 
Още от : Новини
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.