21 май 2024
Категории
 •  Автомобили
 •  Мотоциклети
 •  Лекотоварни
 •  Тежкотоварни
 •  Хоби
 •  Иновации
 •  Ретро
 •  Лица
 •  Премиери и изложения
 •  Тунинг и прототипи
 •  Хора и пътища

OMV избра своя VIVA Cafe Бариста шампион за 2016 г.

Вече е известно името на новия OMV VIVA Cafe Бариста шампион за 2016 г. След оспорвано състезание, проведено в три кръга, в което своите умения за приготвяне на безупречни кафе напитки демонстрираха повече от 230 служители на компанията, журито определи Галя Николова от OMV Габрово за новия OMV/VIVA Cafe Бариста шампион за 2016 г.

OMV България за втора поредна година организира OMV/VIVA Cafе Бариста шампионат за своите служители, като този път вниманието е насочено към прецизността при приготвянето на млечни кафе напитки. По време на шампионата, служителите имаха възможност да демонстрират своите професионални умения и внимание към детайла при приготвянето на еспресо, капучино, лате макиато, еспресо макиато, еспресо ристрето и капучино гранде.

От тази година VIVA Cafe е със знака Fairtrade, който освен, че гарантира качество, дава сигурност на клиентите при покупката на кафе напитки, че фермерските кафе кооперации и малките семейни земеделски ферми получават справедливо възнаграждение за своя труд.

За да журира на финала от Австрия пристигна отново един от топ кафе майсторите в света - Горан Хубер.
„За мен беше истинско удоволствие да разбера, че тази година интересът към Бариста шампионата е двойно по-голям спрямо миналата, като за участие в първи кръг са се записали над 230 служители на OMV. Беше трудно да определим победителя, тъй като всички участници на финала се представиха на ниво и показаха професионални умения и страст към кафето, а това са най-важните изисквания към добрия бариста. Подкрепям изцяло OMV в тази инициатива, тъй като по този начин компанията развива кафе културата в страната и възпитава отношение към качественото кафе.“, сподели той.

Тази година OMV България отново даде възможност на своите клиенти в продължение на месец да подкрепят своя фаворит, като дават положителен глас за служителя, приготвил кафето им. Полуфиналите се състояха на избрани на регионален принцип бензиностанции в цялата страна, където служителите трябваше да преминат през редица теоретични и практически задачи.

По време на надпреварата в полуфиналите участниците бяха подкрепени и от редица популярни личности, хора на изкуството и представители на шоубизнеса като Деси Добрева, Ники Кънчев, Белослава, Луиза Григорова, Стефан Вълдобрев, Явор Бахаров, Диляна Попова, Юлиан Вергов, Данчо Караджов. До финалния кръг на шампионата достигнаха 50 служители, които в няколко поредни дни положиха теоретични и практически изпити, изискващи умения и бързина, необходими при професионалното приготвяне на кафе напитки.

„За нас е важно клиентите да знаят, че в OMV обръщаме внимание към детайла и ден след се стремим те да получават повече както по отношение на качеството на продуктите и услугите, така и на атмосферата на нашите обекти, защото това е нашата основна философия. Вторият Бариста шампионат привлече двойно повече участници и беше възприет като добра практики в други OMV държави. Бариста шампионатът е част от многобройните проекти във връзка с нашата философия ‘We Care More’ ” каза Петър Величков, управител на OMV България.Рейтинг :
09.09 2023 в 06:18 1
+ 0
- 0
sffsdf12257
 
Още от : Новини
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.