26 април 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

Opel Adam и Adam Rocks Unlimited с нови варианти за персонализация

Версиите Unlimited за компактните Opel Adam и Adam Rocks Unlimited предлагат най-новите варианти за персонализация на шикозните мъници. Според Opel, с лансирането на новите модификации възможността за персонално желани опции от страна на клиента са почти безкрайни.

С новото ниво, ще може да изберете колела, цветове, декоративни елементи, детайли в интериора за своя Opel Adam само и единствено по своя собствен вкус. На разположение са няколко нови цвята за купето с наименования като „Orange Alert” („Код оранжево”), „Brownian Rhapsody” („Рапсодия в кафяво”) или красноречивото „Greyzilla”. За покрива също се предлага нова разцветка - „Dancing Green” („Танцуващо зелено”) в комбинация с пакета „extreme carbon” за страничните огледала и предната решетка, придружени с алуминиеви колела “Swiss Blade” („Швейцарски остриета”).

Пакетът хромирани елементи за праговете и външните дръжки на вратите наред с тапицериите на седалките от Morrocana се предлагат серийно във всички случаи. Aвтоматичната климатична инсталация също е част от серийното оборудване на моделите. Последното поколение инфоразвлекателни системи IntelliLink с възможност за интеграция на функциите на смартфон посредством Apple CarPlay и Android Auto се предлага като допълнителна възможност. Системата дава възможност за бърза и съобразена с натоварването на пътното движение навигация чрез приложенията Apple Maps и Google Maps. Търговците на Opel предлагат и допълнителна възможност за инсталиране на навигация със системата TomTom GO 40, включваща стойка за монтаж FlexDock.

Накрая, но не и по важност, новият модел Opel Adam Unlimited може да бъде поръчан и с Opel OnStar (засега в 13 западноевропейски страни). Системата за персонална комуникация и мобилни услуги превръща ADAM в мобилна Wi-Fi точка за достъп до интернет със скорост 4G/LTE и възможност за едновременно използване на до седем на брой устройства. Наред с това, системата предлага всеобхватни мерки за защита и удобство, сред които денонощната автоматична сигнализация при катастрофа (Automatic Crash Response), компетентна подкрепа при необходимост от пътна помощ и при откраднат автомобил, както и функцията за дистанционна диагностика на автомобила чрез смартфон приложението myOpel.

Opel Adam Unlimited вече се предлага на българския пазар на цени, започващи от 24 155 лева.



Рейтинг :
09.09 2023 в 06:30 1
+ 0
- 0
sffsdf5896
 
Още от : Новини
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.