28 март 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

Софийски бензинджия срещу идиот с цигара - 1:0 (видео)

На всяка една бензиностанция, независимо дали се намира в Брюксел, Вашингтон или Кот Д'Ивоар има табелки "пушенето забранено" на бензиноколонките. Този надпис не е случаен или целящ да обиди заклетите пушачи, а причината да е там е много проста -"бензинът прави бум", казано по първобитному.

Е, очевидно надписите, табелите, съвестта и т.н. не са повлияли на примат, зад волана на автомобил с пернишка регистрация, който паркира возилото си на колонка в столична бензиностанция. Но, Провидението идва под формата на съвестен служител на петролния обект, който слага на място олигофрена с цигарата пред колонката. И това е документирано във видео, споделено от потребител във фейсбук групата "забелязано в София".

Малко след като никотинозависимия (както биха писали от МВР, ако работата беше стигнала до "бум") паркира своя Opel до бензиноколнката и излиза с цигара в уста, служител на обекта решава да покаже нагледно как трябва да се реагира в такава ситуация по правилата. И абсолютно уставно взима пожарогасител и предотвратява вероятен инцидент, обливайки наглия пушач с облак прах от пожарогасителя.

Приматът с цигарата е като треснат от гръм, макар че би трябвало да бъде треснат направо със стоманения корпус на противопожарния уред. От опела излизат още "опрашени" юнаци и общо взето гледат като гръмнати, не очаквайки подобен развой на събитията. Насъбират се още зяпачи, а от жестовете във видеото е видно, че бензинджията нагледно обяснява на нарушителя какъв е идиот.

Лично според нас, този служител на бензиностанция, която по цвета на колонката ни напомня за една от големите вериги в България, трябва да бъде награден от ръководството, а момъкът с фаса бихме посъветвали да пробва пешеходството - ще може да си ходи с жигара в уста, безз да го правят за (заслужен) резил.

Вижте екшъна сами, благодарение на потребителя Камен Мисов. Ако не виждате видето, можете да го заредите в страницата във Фейсбук ТУК.

На бензиностанция не се пуши!

Публикувахте от Камен Мисов в 3 октомври 2017 г.



Рейтинг :
09.09 2023 в 05:27 5
+ 0
- 0
sffsdf28612
SC
Рейтинг : 16193
04.10 2017 в 17:17 4
+ 10
- 0
„Лично според нас... трябва да бъде награден от ръководството“
Човекът отдавна е награден с официална похвала и чисто нов телевизор. Самият той го е споделил у „Фейса“.
+ 31
- 0
Присъединявам се към Стефан. Може и други питиета, по избор.

Рейтинг :
04.10 2017 в 09:44 2
+ 8
- 0
Това е еко бензиностанция на изхода към ГадО (пк). Служителя е за награда. Тоя пернишки бек, дали някога пак ще пуши на бензиностанция?!?!
+ 78
- 5
Има една ракия от мене!
 
Още от : Новини
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.