25 април 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

Поредната епична обява за кола: Audi 2.0 16V Баткомобил

Напоследък явно стана тотален хит да се публикуват оригинални обяви за продажба на употребявани автомобили. След култовото Renault и не по-малко култовия Ford Taunus, пореден находчив човек, с писателски уклон се опитва да продаде своето старо возило чрез епично словоизлияние. Е, стилът е далеч от този на предходните два хита, но все пак има чувство за хумоер.

Героят на тази "ода" от сайт за безплатни обяви, опитва да се раздели със своето старо Ауди, наречено от него "Баткомобил". Описван като по-добър от дуета на Фики и Азис и с осветление по-добро от това на Лас Вегас, автомобилът палел с бутане, но пък има хиляди други екстри. Все пак, явно става въпрос за майтап, тъй като търсената цена на старото над 20-годишно Ауди е 30 000 евро. Ето и текстът в подробности, без редакторска намеса:

Автомобилът е по-добър от дуета на "Фики и Азис - Блокиран". Участвала е в клипа на Мишо Шамара фенки фенки. Още от тогава жените сами се връзват за куката за теглене и се оставят да правите с тях каквото си пожелаете. Колата ръжди и гнило няма,защото е покрита с слюнки от девстнена нимфоманка от Измир.

Окачването е съвмесна работа на Чък Норис и механика на кораба "Титаник". Автомобила наричан още като Баткомобил е по-мощен от Форд КА и е наказвал паркираното AUDI S1 Prospeed от музея. Осветлението в колата е по силно от това в Лас Вегас.
Седалките са тапицирани от майстор шивач взел кетап от палтото на Кралица Елизабет.

Аудито попринцип пали,но ако бързате с едно натискане на копче от таблото пристигат висаджиите на Георги Илиев,които
осигуряват бутане на колата до крайната цел. В колата са се возили само високо поставени лица под ръководството на ескорт.

Колата може да ви осигури безопастна панорамна обиколка на Казакстан.Оборудването на колата включва: Пистолета на комшията Исмет,Маска за лице-(бившия клин на Лили Иванова от ученическите години),ножката на Беър Грилс и заглушител от Counter-Strike 1.6. Ако имате допълнителни въпроси за колата не звънете на Вин Дизел или Принц Уилям а на мен.

Приемам бартер единствено за: Черното Ауди от филма Транспортер част 3.

ето тук може да видите и оригиналната обява: http://olx.bg/ad/audi-2-0-16v-batkomobil-ID6bkMi.html



Рейтинг :
09.09 2023 в 06:12 2
+ 0
- 0
sffsdf15065

Рейтинг :
09.09 2023 в 06:05 1
+ 0
- 0
sffsdf15065
 
Още от : Шоу
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.