28 март 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

В Холандия може да платите шофьорските си курсове със... секс

Снимка: mycondomclub.com

Всички си мислим, че сме доста отворени към всякакви експерименти и разкрепостености, но скоро няма как да настигнем холандците, да бъдем честни. Все пак, това е страната, която легализира проституцията и марихуаната, но това явно е само върхът на айсберга...

Ако сте инструктор по шофиране, има защо да стегнете куфарите и да потеглите към Холандия. Освен, че няма да ви се налага да учите езика, тъй като общо взето всички холандци говорят свободно английски или немски, може да получите заплащането си за обучението... чрез секс!

Искаме да кажем, че ако някой иска да се научи да шофира и намира инструктора си за привлекателен или поне сносен, то той или тя може да не заплати шофьорския курс по традиционния начин - с пари. Всъщност, ученикът трябва да е навит да прави секс с инструктора и така да погаси задълженията си.

За по-консервативните общества това е нещо немислимо. Така е, но такива неща се случват по цял свят. В случая с Холандия, обаче, интересното е, че всичко е абсолютно законно, странно, но законно. Разбира се, условието е курсистът е да е поне 18-годишен и сексуалните действия да не застрашават обществената сигурност. Тоест не и в колата по време на движение!

Според британското издание The Telegraph, плащането в натура е легално, само ако инструкторът е този, който е направил предложението. Въпросът е бил повдигнат в холандския парламент от член на Обединената християнска партия, на което министрите на транспорта и правосъдието са отговорили, че макар правителството да не одобрява тази практика, тя е напълно законна.

Според нас би трябвало да попитат какво мисли по въпроса и финансовият министър в Холандия, тъй като този тип транзакции или бартери, избягват цялата облагателна система и правителството не би трябвало да е особено доволно. Какво би станало ако всички започнат да си плащат в подобен бартер? Или може би таксите и данъците също ще могат да се плащат със секс?

Междувременно, движението "езда за езда" набира все по-голяма популярност, като все повече хора търсят в интернет правилните инструктори. Представяте ли си на колко младежи родителите дават нелоша сума за шофьорски курс, а те избират по-лекия начин за плащане и така остава някой лев за телефон или шопинг...


heafy 10.03 2016 в 18:56 5
+ 1
- 0
"Ако сте инструктор по шофиране, има защо да стегнете куфарите и да потеглите към Холандия."

След 1 година живот в Нидерландия (Холандия е провинция в Нидерландия) мога да кажа, че няма за какво човек да си стяга куфарите. Тамошните жени не от най- яките.
Ханку Брат 10.03 2016 в 16:48 4
+ 1
- 0
В България всичко може да се заплати със секс. Като гледам честа практика сред депутати, съветници и най-вече русофили. Умрат си да ги опъват, затова че продават родината на Путлер.

Холандците са достатъчно умни да нямат законодателство което криминализира секса, не знам в БГ как може някой да забрани същото нещо, освен ако не гласуваме минимални цени на шофьорските курсове в лева. Защото на практика какво пречи и сега да се случва? И откъде знаем, че не се случва? Или да си спомним култовия филм Дами канят? :))) Това при нас си е стандарт още от времето комунизма.
гост 10.03 2016 в 11:09 3
+ 3
- 2
Най вероярно "журналистът" който е писал тази статия е израстнал в анадола или си мисли че България се намира на арабския полуостров и нацията ни е толкова загоряла, че да стяга чак куфари.
ti 27.02 2016 в 11:45 2
+ 4
- 12
Това са европейските ценности. Трябва да гледаме от тях и да ги попиваме, защото по-добре живеят от нас. Нарцистичните селфита и секс за пари, различните нива на хората... това ли е важното?
Uranus 26.12 2015 в 21:11 1
+ 23
- 9
Упс, да зачеркнем и холандките от листа със свестни каки. Горе-долу всяка, за която вагината ѝ е и портмонето не става за нищо.
 
Още от : Шоу
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.