26 април 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

Пулсът на автомобилния свят

Онлайн магазините за авточасти предлагат гъвкава номенклатура и бързи решения

Ако искате да оборудвате и поддържате пълноценно вашия автомобил, се насочете към магазин за авточасти, предлагащ по-голямо разнообразие. Така ще можете да съчетаете покупката на авто консумативи със смяната на основни авточасти.

Разбира се, трудно е един магазин за авточасти да предлага наистина всичко за автомобила. И понеже е трудно, бомбастичните обещания, звучат леко съмнително.

Интернет обаче променя и бизнеса с авточасти. Променя го най-вече с обстоятелството, че търговците могат да държат по-малко наличности. А това им позволява да са по-гъвкави и да могат да изпълняват индивидуализирани поръчки за авточасти. Стига да имат надеждни снабдители и добре стиковане система за доставки на авточасти и консумативи.

Ако това е така, ако попаднете на прецизиран и обгрижван онлайн магазин за авточасти, ще можете да разчитате, че поддръжката на автомобила ще е по-лесна – поне откъм намирането и снабдяването с необходимите авточасти и консумативи. Това е особено важно, ако сте си купили някаква по-специална кола. Примерно някаква нова серия на BMW.

Конкретно новото BMW Grand Turismo! Автомобилът съчетава индивидуалност, елегантност лукс и практичност. Разполага с модерно окачване, благодарение на което можете уверено да вкарате повече младежка динамика в шофирането си. Ако пък сте по спокоен водач, окачването, съчетано с превъзходен кожен комфорт, ще Ви отнесе в мекотата и елегантността на един друг свят – на света на BMW!

Това BMW е оборудвано с пневматичен заден мост, а при заявка от страна на клиента се предлага със системата Integral Active Steering. Тя подпомага по-точното и навременно насочване и по-надеждната стабилизация на задните колела и прави автомобила доста стабилен на пътя. Пасивната безопасност също е на много високо ниво при това ново BMW. За безопасността на пътниците в купето се грижат триточкови инерционни колани, предни и странични въздушни възглавници, активни подглавници на предните седалки и индикатор за загуба на налягане.

Цялото купе на BMW серия 5 GT е доста просторно, а от интериора лъха мощта на новото поколение автомобили – на автомобилите, които ще бъдат “вятъра на автомобилната революция”.. И тази автомобилна революция е съчетана с тотално подчинение на претенциите за удоволствие по време на шофиране - удобния достъп в автомобила, големи странични стъкла, панорамен покрив и приятно повдигната позиция при седене. Затова шофирането на новото BMW е фантастично преживяване – нещо като шофьорско SPA! Докато караш или докато се возиш, имаш чувството, че летиш, потънал в мекотата на пухкав облак!

А електрониката в това ново BMW? На централна конзола са разположени:
• Електрически лост за превключване на автоматичната трансмисия
• Бутони Dynamic Drive Control
• iDrive контролер, с дисплей с размер 10.2 инча

Този прекрасен автомобил ще се появи догодина, а продажбите ще започнат от 2017 година. Дотогава има време, но трябва да се подготвите.

И ако сте решили да се поглезите с някакъв шикозен модел на BMW ще трябва да обезпечите надеждната му поддръжка. Защото не може да се грижите за Вашето бебче как да е. Не, определено Ви трябва партньор - партньор, който ще отговори на порива на вълната. Защото е стабилно застанал на гребена на тази вълна.

Avtochastionline24.bg са точно такъв партньор! Номенклатурата на онлайн магазин за авточасти Avtochastionline24.bg реагира на всеки пулс на автомобилния свят.

А ако онлайн търговията с авточасти продължава да се развива, може би магазините като Avtochastionline24.bg ще засилват и насочват пулса на автомобилния свят!

При сбъдване на автомобилните си мечти, имайте предвид Avtochastionline24.bg!

платена публикация



Рейтинг :
09.09 2023 в 09:04 1
+ 0
- 0
sffsdf4740
 
Още от : Бизнес
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.