28 април 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

Renault Austral стана "Best Buy Car за Европа 2023"

Новият Renault Austral спечели наградата „Best Buy Car за Европа 2023“. от международния конкурс Autobest. Журито, съставено от 31 журналисти от 31 европейски страни, избра кросоувъра на френската компания измежду 6 финалисти от няколко сегмента.

Наградата означава, че според авторитетното жури, Renault Austral най-добре отговаря на критериите за покупка на европейските потребители. В допълнение към наградата „Best Buy Car за Европа 2023“, по-рано тази година новият модел спечели и наградата SMARTBEST 2023 на същата организация. Тази награда бе за мултимедийната система OpenR Link, възползваща се от Google Automotive Services, което, според Autobest, прави Austral автомобилът с най-добрата свързаност в Европа.

Austral предлага 32 помощни средства за шофиране, системата 4CONTROL advanced за управление на 4-те колела, мултимедийната система OpenR Link, и E-TECH пълна хибридна система с електромотор и бензинов двигател с мощност 200 к.с.

"Новият Austral печели наградата AUTOBEST 2023. Това е голяма гордост и признание за всички екипи на Renault, работили по проекта. 31-членното жури на Autobest ясно разбра, че нашият нов SUV от C-сегмент е перфектният синтез на най-доброто от двата свята: електрически автомобил за градско шофиране и изключително ефективен хибриден двигател, способен да изминава дълги разстояния без презареждане. С OpenR Link и Google Automotive Services, Austral предлага и най-доброто в услугите, свързаността и приложенията, за да осигури завладяващо и интуитивно изживяване при шофиране", заяви Фабрис Камболив, главен оперативен директор Renault.

"Нашият победител тази година представлява следващото ниво на марката Renault. Това е най-добрият продукт на френския производител, с изпипани материали, високо възприемано качество, превъзходно удоволствие при шофиране, впечатляващ дизайн и вероятно най-добрите свързани технологии на борда на автомобилите днес. Той се възползва от двигателя E-TECH full hybrid, един от предишните ни носители на наградата TECHNOBEST. От 6-те финалисти на това издание, Austral успя да впечатли повечето от членовете на журито на най-голямия панел от европейски независими автомобилни медии по брой представени държави, като мнозина го поставиха на първо място в своя вот. С тази победа Renault прави страхотно завръщане на върха на конкуренцията", обобщи Дан Варди, основател и председател на организацията AUTOBEST



Рейтинг :
09.09 2023 в 05:03 2
+ 0
- 0
sffsdf39492

Рейтинг :
09.09 2023 в 03:47 1
+ 0
- 0
sffsdf39492
 
Още от : Бизнес
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.