29 април 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

Honda e най-надежден производител в проучване сред 30 000 шофьори

Проучване на Организацията на Купувачи и Потребители (Organisation of Consumers and Users - OCU) сред повече от 30,000 водача в Европа с акцент „надеждност на автомобилите” установи, че измежду 178 различни модела, клиентите посочват Honda като най-надеждна марка автомобили.

Освен това, Honda излезе начело на проучването, получавайки рейтинг 93/100 за надеждност и допълнителен вот на запитаните от 79%, които потвърждават, че биха препоръчали превозните средства на марката без притеснение. Honda Jazz бе избрана за най-надеждна кола в своя клас, а останалите модели - Civic, CR-V и Insight също получиха признание за надеждност, като попаднаха в топ 10 на съответните категории.

Цена, разход на гориво, практичност и надеждност са ключовите показатели, по които клиентите вземат решение за покупка. Проучването на OCU е фокусирано върху надеждността и се опитва да установи дали водачите са имали повреди през последните години с автомобилите си и ако да – от какво естество са били те. От тази информация е изваден „индекс на надеждността”, който може да се използва за сравнение на подобието между повредите при различните производители и модели, представени на пазара.

“Надеждност и качество са два синонима на Honda,” каза вице-президентът на Honda Motor Europe, Филип Рос. “Резултатите от това проучване доказват отново отговорността ни и важността на обещанието ни за високо качество, което даваме на нашите клиенти. За нас е от особено значение клиентите ни да изживеят радостта от това да притежават Honda и да им придадем усещането за сигурност чрез автомобили, които са сред най-надеждните и най-малко податливи на повреди на пазара.”

Повече информация за самото проучване може да откриете на: https://www.ocu.org/organizacion/prensa/press-releases/2014/fiabilidad-auto


Йори 03.02 2016 в 09:55 3
+ 0
- 0
Не препечатвайте от сайт в сайт тази претоплена "новина", защото този "доклад" е публикуван през януари 2014 г. и касае предходните години. Сега сме само 2016-та вече. Проверявайте ги тия информации иначе е срамота да се наричате журналисти или новинари.
някой 02.02 2016 в 00:39 2
+ 3
- 0
Споделям мнението на Bodrum, защото преди настоящата ми кола, която е Хонда:), имах Мицубиши и беше абсолютно "кученце", безпроблемна и скучна.
Bodrum 01.02 2016 в 23:12 1
+ 3
- 0
Нищо против Хонда, но Мицубиши от по-старите варианти също са много надеждни. От собствен опит мога да кажа. За 13 години каране на Мицубиши съм сменял само масла и гуми, чат-пат ремъци. Е, веднъж смених кислороден датчик и сега тая есен смених спирачни дискове. От друго просто нямаше нужда да се сменя. По-добра надеждност от тая, здраве му кажи. Хай със здраве и поздрави от псевдо-Хасанаа Бодрумлията.
 
Още от : Новини
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.