25 април 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

Truck Expo 2018 започва с над 100 световни марки от бранша

И тази година международното изложение TRUCK EXPO 2018 е домакин на големите имена в тежката автомобилна индустрия. От 7-и до 9 юни на летище Лесново e изложена пълната гама индустриални превозни средства, продукти и услуги за сектора. Организатор на събитието е Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП). 

Посетителите ще могат да се запознаят с всички новости в товарни бранш. Изложението е на площ от 10 000 кв.м., изложителите са 54 компании, свързани със сектора на товарните автомобили. Ще бъдат представени повече от 600 експоната, предвидени са и над 20 премиери. Много експонати ще бъдат изложени за първи път пред българска публика, част от тях са с международни награди.

"Откриваме изложението в един знаков период, в който говорим за българския транспортен сектор", каза зам.-министърът на икономиката Лъчезар Борисов. Той посочи ръста на инвестициите със 7.2% през първото тримесечие на тази година и приноса на транспортния сектор.

„България се развива и в аутомотив сектора. Имаме нови компании, над 170 произвеждат автомобилни компоненти. Имаме амбицията скоро да асемблираме автобуси в България, а защо не и камиони“, допълни още Борисов.

Повече от 20 премиери и автомобилни новости очакват посетителите на TRUCK EXPO 2018.

Лекотоварният сегмент също не отстъпва на предизвикателството да впечатли българската публика, като ще се видят най-новите и най-успешните модели. Всeки ще може да бъде тестван.

DAF, FORD TRUCKS, ISUZU, MAN, MERCEDES-BENZ, OTOKAR, RENAULT TRUCKS, SCANIA, VOLVO TRUCKS застават пред очите на българската публика и бизнес с най-новите си модели, технологии и оборудване. Редом до тях са лекотоварните модели на FORD, ISUZU, MITSUBISHI, PEUGEOT, PIAGGIO, VOLKSWAGEN, както и производителите на ремаркета и полуремаркета, хидравлични системи, оборудване и екипировка. В най-голямото събитие за индустриални превози у нас участват още фирми за сервизно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари и консумативи, финансови и застрахователни продукти, вериги бензиностанции и други. Всичко, от което секторът има нужда, е събрано на едно място.

TRUCK EXPO 2018 ще очаква своите посетители от 10 до 18 часа на 7 и 8 юни, а в съботния 9 юни - от 10 до 16 ч. За най-малките има детски кът с много забавления и игри, а за всички посетители - томбола с награди.

Входът е безплатен след регистрация на https://www.truckexpo.eu/visitors/registration.html.



Рейтинг :
09.09 2023 в 05:21 1
+ 0
- 0
sffsdf31748
 
Още от : Новини
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.