24 април 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

10 всъдехода, които заслужават пикап версии

Ето 10 предложения за освежаване на пазара на пикапи:

Citroen Cactus

Cactus е екстравагантна и просто готина кола, затова полученият от нея пикап ще е също толкова интересен. Не само, че дизайнът е особен, ами и Cactus e френски. Citroen-ът заслужава пикап версия, защото се отличава от всичко друго във SUV сегмента. 

Jeep Grand Cherokee 

През 2017 г. ще видим пикап Wrangler, но той няма да задоволи потребностите на хората, които търсят нещо по-луксозно. Това би направил товарен Grand Cherokee, който има добре оборудван интериор и се представя повече от добре извън пътя.

Kia Sportage

Honda пожънаха успехи с базирания на Pilot пикап Ridgeline. Няма причина Kia да не се конкурират с японците, а какъв по-добър начин от това да представят Sportage с товарен отсек.


Ford Flex

С отпадането на Ranger, вече единствената опция за пикап на Ford в САЩ е F-серията. Това може да се промени с Flex, който ще е като възраждане на Explorer Sport Trac. Пък и не е никак трудно да си представим Flex в такъв вид. 

Land Rover Discovery

Макар и много да искаме да видим базиран на Range Rover пикап, ясно е, че такъв автомобил няма да бъде приветстван от клиентите на марката. От друга страна по-семплият Land Rover Discovery / LR4 е добра основа за подобна работна кола.

Mercedes-Benz G-Wagen

Вече знаем, че Mercedes работи върху пикап, но защо да започват от нулата, когато G-класата e идеална за целта? Ненормалният G63 6x6 има малък товарен отсек, но е време Mercedes да направи пикап, базиран на стандартния G-Wagen.

Mini Countryman

Проблемът на средногабаритните пикапи като Chevrolet Colorado е, че са точно толкова големи, колкото и пълномащабните такива отпреди едно-две поколения. Компактното Mini Countryman, оборудвано със задвижване на четирите колела, би променило това. 

Nissan Juke

Друг малък кросовър, който трябва да получи повече място за багаж, е Juke. Представете си го като Subaru Baja. Определено ще си струва, особено ако Nissan добавят и Nismo версия. 

Volvo XC90

Volvo експериментират с XC90 като го правят по-луксозен, но семейният всъдеход се нуждае по пикап версия. Представете си само как улегналият швед гази в калта.

Tesla Model X

Срамота е монументалният въртящ момент от електромоторите на Model X да се използва само за разходки из града. Все пак от компанията отбелязват, че кросовърът може да тегли 2,3 тона. Затова и няма да е зле да бъде натоварен малко.



Рейтинг :
09.09 2023 в 06:25 1
+ 0
- 0
sffsdf9343
 
Още от : Шоу
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.