19 март 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

Balkan Run 2019 събира средства за деца в неравностойно положение

Снимка: balkanrun.eu

От утре до неделя (8 - 11 август) курортът Боровец ще е домакин на първият по рода си авто-мото фестивал Balkan Run ”Together On The Road“ 2019. Събитието ще събере на едно място всички любители с бензин в кръвта – без значение на две или на четири колела. Фестивалът ще премине под надслов “Заедно на пътя”.

„Това е голямо предизвикателство, както за нас, така и за организаторите, защото за първи път Боровец ще домакинства толкова мащабно събитие. Всички очакваме с нетърпение да видим какво ще се получи. Почти всички мотоклубове в България ще бъдат представени. Ще бъде доста интересно“, заяви Люба Кленова – зам. кмет по туризма в община Самоков.

„Радвам се , че организаторите са избрали тази тема, толкова важна , толкова ангажираща. Акцентът ще бъде върху това как трябва да показваме уважение и толерантност към всеки един, който е участник в движението. Така, че да може да стигнеш наистина там за където си тръгнал. Изисква много работа – работа върху личността и работа върху общата картина на пътя. Радвам се, че не сме се лимитирали само върху мотористите. Форматът е отворен за абсолютно всички, които можем да срещнем на пътя, защото всеки един от нас бъдейки не в автомобила си или върху мотора е участник в движението като пешеходец. Радвам се, че и част от приходите, които ще дойдат под формата на билети, чиято цена е 20 лева за възрастен за четирите дни и вход безплатен за деца до 18 години ще отидат за благотворителност – те ще бъдат насочени към деца лишени от родителски грижи, които имат нужда от помощ и подкрепа“, допълни Кленова.

„Организаторите обещават много интересна програма. През деня ще има различни видове презентации, щандове на нови марки автомобили, нови марки мотоциклети. Ще има игри за всички участници, забавления. В по-късните часове на всеки един от дните организаторите са се погрижили да има забавна програма – музикална. Ще има три различни сцени, които ще бъдат поле за изява на различни жанрове музика “, завърши Люба Кленова,

На Balkan Run “Together On The Road“ 2019 ще бъдат изградени три сцени - за рок, техно и фолк музика. Пълна програма, списък с музикантите, информация за изложението на автомобили и мотоциклети пред хотел "Рила", както и за условия за къмпингуване и настаняване, може да видите тук: http://www.balkanrun.eu/



Рейтинг :
09.09 2023 в 05:13 1
+ 0
- 0
sffsdf35799
 
Още от : Шоу
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.