20 април 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

Great Wall, Петрол и Леденика стартират кампания за къмпингари

Кампанията на Great Wall, Петрол и Леденика „За хора със свободен дух“ е посветена на хората, които обичат да пътуват, на ентусиастите, на хората, които обичат природата и живота на открито. Тя е за хората с активен начин на живот, за които къмпингуването е страст.

Като компания, произвеждаща високопроходими автомобили, от Great Wall знаят, че за хора със свободен дух, свободата да могат да стигнат до всяка точка, която пожелаят, дори и извън пътя, при всякакви метеорологични условия, е най-ценното. Водени от желанието да предложат уникално преживяване за тези хора, което да достави трайни положителни емоции и летни спомени, 3-те компании организират кампания под надслов „За хора със свободен дух“. Кампанията ще премине през два етапа. Първият етап, който стартира на 4-ти август, представлява предизвикателство към всички, за които къмпингуването е повече от страст – най-запалените къмпингари. Те ще могат да се включат в организирания от трите компании Фотоконкурс, като споделят своя снимка, отразяваща техния свободен дух и радостта от къмпингуването. Наградата, за която ще се борят е къмпинг пакет за двама, включващ палатка, 2 спални чувала, хладилна чанта, барбекю, аксесоари за барбекю и 18 л. бира. В допълнение на това, е осигурен и автомобил Great Wall по избор на победителя за 7 дни, с предоставено гориво на стойност 250 лв. от Петрол. Фотоконкурсът, който търси „Най-запаленият къмпингар“ ще бъде поместен на фен страницата на Great Wall България и ще продължи до 20-ти август 2015г. Печелившият ще бъде обявен на 21.08 и ще има на разположение 5 дни, в които да потърси наградата си и в рамките на месец ще може да я използва. Предвиждат се и още 10 по-малки награди, които ще бъдат спечелени от 10-ма късметлии на случаен принцип.

Вторият етап на „За хора със свободен дух“ ще тече офлайн и разбира се, на открито. На 10 август започва къмпинг тур, който ще мине през най-горещите и посещавани къмпинги по Южното ни Черноморие. Събитията, общо 5 на брой, ще са всеки ден от понеделник до петък и ще са под формата на следобедно плажно парти с много игри и забавления за малки и големи и ще премине. Стартът на събитията ще бъде даван с пристигането на пикап, пълен с ледено студена бира за всички, които искат да се включат в бира понг турнира или някоя от другите игри.

Къмпинг турът тръгва на 10 август от къмпинг „ЮЖЕН БРЯГ“. Поканени да се включат са всички на плажа. Програмата продължава с къмпинг „АРАПЯ“ на 11-ти август, къмпинг „ЮГ“ на 12-ти август, къмпинг „КИТЕН“ – 13 август и финалното събитието ще е отново на „ЮЖЕН БРЯГ“ на 14 август, петък.



Рейтинг :
09.09 2023 в 06:36 1
+ 0
- 0
sffsdf1502
 
Още от : Шоу
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.