19 март 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

Какви автобижута ще видим в Премиум Рали София – Свети Влас 2019

Обратното броене до началото на Премиум Рали София - Свети Влас започна и по този повод, организаторите си позволиха да ни „разкрият" част от автомобилите, които ще участват в тазгодишното издание на надпреварата.

На стартовата решетка, ще се наредят над 35 отбора, сред които има представители от страната на изгряващото слънце като Nissan GT-R Black Edition и Lexus LC500, специално брандиран от Top's Honey, тунинговано Evo X. Старият континент ще бъде представляван от автомобили от порядъка на Ferrari 488 GTB, Ferrari California, AMG GT C, AMG GT R, Porsche 991.2 Turbo S, AUDI R8 Performance, BMW M5 специално брандирано за Auto Bavaria – Българският M Дилър , Aston Martin DB11, Maserati Quattroporte, BMW i8, BMW M850i, Porsche Panamera GTS, AUDI RS7, Lamborghini Gallardo и още много други.

Дългогодишните партньори Benzin.bg и Orlen Oil ще ни впечатлят с рядката и изключително интересна Alfa Romeo 4C, която отново ще бъде специална с оригинално фирмено брандиране. За поредна година „Талисманите" в Ралито са предоставени от Eurolink, а това обещава само едни от най-ексклузивните коли!

Не забравяйте да бъдете пред хотел "Маринела" на 19.06 от 12 часа на обяд, за да видите отблизо всички тези автомобили и още много! Също така, за зрителите ще има много изненади от Tortuga Slots.Събитието се провежда с подкрепата на Asset Insurace, тъй като Ралито и един от най-големите застрахователи на Балканите споделят едни и същи принципи, а именно професионализъм,компретентност и коректност. От Eternal Start of The Engine ще се погрижат искрата във вашия автомобил никога да не спира.

На шумната група от суперавтомобили и предстои да измине над 1000 километра през 4-те дни на Събитието. Те ще преминават през Букурещ, Моторпарк Румъния, Варна и, разбира се, ще финишират на Марина "Диневи" СветиВлас. Финалът обещава да е много впечатляващ. За Победителите ще се погрижат от Kushev Brothers, които са специалисти в сферата на авто детайлинга.

По традиция, Събитието подкрепя каузата "Толерантност на пътя" и апелира към разумното управление на автмобилите по пътната мрежа. На Финала участници, партньори и приятели на Ралито ще съберат средства за благотворителност, към която се включва и дългогодишният партньор GOTO: Диаманти и бижутерия.

Екипът на Премиум Рали София - Свети Влас ще очакват всички фенове на автомобилите на 19.06 пред Хотел "Маринела" от 12:00часа на обяд. Не е за изспускане!



Рейтинг :
09.09 2023 в 05:13 1
+ 0
- 0
sffsdf35513
 
Още от : Шоу
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.