18 април 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

Повече препятствия и по-голяма скорост на Red Bull Soapbox 2018

Темата на надпреварата за самоделни безмоторни колички ще бъде България

Броени дни остават да видим на живо най-щурите безмоторни колички във второто издание на Red Bull Soapbox състезанието! Какво очаква дръзките състезатели и техните Отбори по стръмното и пълно с препятствия трасе на бул. „Черни връх“ тази неделя? Това ще узнаете на 30 септември, където всички могат да разгледат количките и да надъхат смелчагите преди Старта, от 11:00. Защото в 12:00 часа, шоуто ще бъде официално открито от водещите Мария Силвестър и Станислав Гъмов.

Освен измерването на скоростта, всеки Отбор ще получи оценка за креативност на количката, както и за артистичното си представяне на платформата, преди да се спуснат в предизвикателството. Отборите имат за цел да спечелят сърцата на Журито, бидейки забавни, неповторими, и с костюми, които подхождат на цялостната им идея и количка.

Отборите са 60 на брой и уменията им да конструират безмоторни „сапунерки“ ще бъдат изпитани не само от наклона на булеварда. Препятствията са повече на брой от предното издание и ще затруднят дори най-изобретателните.
Състезанието е тематично посветено на България! Цялото трасе ще бъде „подправено“ и украсено с етно-културни елементи. Очаквайте дори аромата на розова вода. Може би това ще е най-благоуханният Red Bull Soapbox в световната история на над 120 състезания от 2000 г. до днес.

От самото начало, всички ще могат и да се подкрепят в специалните зони с храни и напитки, разположени в градинката в близост до трасето. Денят ще бъде изпълнен с емоция, скорост, шоу, както и безброй изненади от партньорите на събитието.

След коронясването на победителите, забавлението ще продължи в Raffy Bar & Gelato Pool след 18:00 ч. Там Отборите, техните фенове и гостите на заведението могат да се посмеят отново на шоуто и да се възползват от специалната барбекю-оферта.

За да се осигури безпроблемно протичане на надпреварата ще бъде въведена временна организация на движението по бул. “Черни връх” в участъците между бул. ”Джеймс Баучер” и бул. ”Арсеналски”. Повече информация можете да намерите в сайта на събитието.в раздел: Новини.

Всичко актуално около Red Bull Soapbox следете във Фейсбук.



Рейтинг :
09.09 2023 в 05:18 1
+ 0
- 0
sffsdf33190
 
Още от : Шоу
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.