30 април 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

Бензиностанции ЕКО с ново поколение високооктанов бензин EKO Racing 100

„ЕКО България“ ЕАД представи ново поколение високооктанов бензин EKO Racing 100 на специално събитие днес. Лансирането на новото гориво, което обещава по-добри параметри за работата на двигателя, бе представено чрез уникално 3D мапинг шоу, визуализиращо пътя на горивото през горивната система на автомобила. По време на събитието, г-н Никола Глухчев, експерт по горивата с дългогодишна практика, представи и основните предимства на EKO Racing 100. 

Новото поколение 100-октаново гориво е вдъхновено от успехите на отбора на EKO Racing. Едни от най-добрите състезатели на България и пилоти на ЕКО Racing Team - многократният автомобилен шампион на България Илия Царски и шампионът по мотоциклетизъм Мартин Чой, споделиха какво е чувството да усещаш максималната мощност на двигателя. Минути след официалното представяне на новото гориво, гостите имаха възможност да изпробват бензина на тест драйв в присъствието на двамата пилоти.

Новото гориво е със специално разработена 100-октанова формула, която гарантира максималната мощност и отличното представяне на двигателя, а специалните добавки, с които бензинът е обогатен, поддържат цялата горивна система на автомобила максимално чиста и защитена от корозия. EKO Racing 100 вече се предлага на почти всички обекти от веригата на бензиностанции ЕКО.

На събитието присъстваха г-н Йоанис Доратис, „Оперативен директор международни продажби“, Хеленик Петролеум и г-н Сотирис Анастасиадис, Маркетинг директор, Хеленик Петролеум, както и множество партньори и клиенти на „ЕКО България“ ЕАД.

Честта да извърши символичното първо зареждане на автомобил с новото високоотканово гориво имаше г-н Георги Деянов, изпълнителен директор на „ЕКО България“ ЕАД, който сподели: „В „ЕКО България“ винаги сме се стремили да работим едновременно в две посоки - за конкурентното развитие на пазара и за увеличаване на доверието на потребителите към сектора. Ключов приоритет за нас са иновациите в продуктовото ни портфолио, за да можем да отговорим на високите изисквания на потребителите ни. С добавянето на новия високооктанов бензин EKO Racing 100 в портфолиото ни от висококачествени горива продължаваме да инвестираме в посока увеличаване на удовлетвореността на нашите клиенти.“



Рейтинг :
09.09 2023 в 06:15 1
+ 0
- 0
sffsdf13731
 
Още от : Бизнес
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.